Antena Meniu Search
x

Video Un băiețel de 10 ani a fost găsit mort într-o valiză, la câteva sute de metri de casă, lângă Paris. Mama copilului a fost arestată

Descoperire macabră, joi la amiază, în Ferrières-en-Brie, lângă Paris, în Franța, acolo unde polițiștii au găsit într-o valiză trupul fără viață al unui copilaș în vârstă de 10 ani. Băiețelul și mama lui dispăruseră de acasă cu o zi în urmă, potrivit publicației Le Parisien.  

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.01.2022, 13:46

Alarma a fost dată miercuri seară de tatăl copilului, după ce, întors de la serviciu, nu și-a găsit nici soția, nici fiul acasă. A sunat la poliție și, la fața locului au ajuns în scurtă vreme atât agenții, cât și Laureline Peyrefitte, procurorul orașului Meaux, sub-prefectură a departamentului Seine-et-Marne, în regiunea Île-de-France.

Copilul a fost găsit mort într-o valiză

Îngrijorările au apărut imediat ce anchetatorii au descoperit urme de sânge în casa familiei. Acesta a fost motivul pentru care, inițial, investigațiile s-au concentrat pe o posibilă infracțiune de răpire.

Căutările au fost declanșate imediat și au continuat toată noaptea de miercuri spre joi, însă fără rezultat. Joi, la orele amiezii, a avut loc macabra descoperire. Un câine de urmă aparținând pompierilor i-a dus pe polițiști lângă un tomberon, aflat la câteva sute de metri de locuința familiei. Acolo, într-o valiză, agenții au găsit trupul neînsuflețit al copilului.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Băiețelul, înjunghiat până la moarte

Examinarea inițială a cadavrului a scos la iveală faptul că băiețelul fusese înjunghiat mortal. În acel moment,  principalul suspect al crimei a devenit mama copilului, o tânără în vârstă de 33 de ani.

Parchetul din Meaux a dispus pentru vineri efectuarea autopsiei, pentru a putea avea certitudinea absolută asupra cauzelor morţii.

Între timp, au continuat căutările mamei.

Potrivit jurnaliștilor francezi, polițiștii au dat de urma femeii astăzi. A fost arestată la ora locală 10:30, în centrul orașului Choisy-le-Roi. Se ascundea în casa surorii ei. Tânăra de 33 de ani a fost dusă la Versailles, unde va fi audiată cu privire la circumstanțele morții fiului ei. De asemenea, va trebui să explice dispariția de acasă, dar și prezența la casa surorii din Val-de-Marne. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Un băiețel de 10 ani a fost găsit mort într-o valiză, la câteva sute de metri de casă, lângă Paris. Mama copilului a fost arestată