Antena Meniu Search
x

Băiețelul-erou care, în toiul nopții, a alergat din ușă în ușă ca să-și salveze vecinii din incendiu, în SUA

Un băiețel din Houston, Texas, a devenit erou la 11 ani după ce a alergat în toiul nopții din ușă în ușă ca să își trezească vecinii și să îi alerteze cu privire la un incendiu pe cale să se răspândească.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 01.10.2021, 11:01

Caden Rohrick se juca încă pe calculator, puțin după miezul nopții, când a aflat de la mama lui că o casă din apropiere a luat foc.

"Mulțumesc lui Dumnezeu pentru băiețelul acela ... foarte, foarte recunoscător sunt că a venit aici și mi-a anunțat părinții și au putut să iasă din casă. Fratele meu, de asemenea", au spus rudele celor evacuați din casa cuprinsă de flăcări, scrie The Independent.

După ce au fost anunțați pompierii cu privire la incendiu, Caden a fugit din casă și a alergat într-un suflet de-a lungul Vanlynn Lane ca să bată din ușă în ușă să se asigure că toată lumea află de incendiu și se poate îndepărta de foc. Gestul micului erou a salvat de la moarte ocupanții celei de-a doua case cuprinse de flăcări.

Pe acelaşi subiect

Încă sub efectul adrenalinei, micul Caden a spus doar că se bucură că nu a fost rănit nimeni.

"Avem doi vecini. Unul dintre ei nu știa, iar celălalt știa. Era doar fum și cenușă peste tot ce se răspândeau spre alte case", a spus Caden pentru radiodifuzorul local ABC 13. „M-am speriat că alte case vor lua foc”, a adăugat el.

În final, o casă a ars complet și o a doua a fost avariată. Cauza incendiului este investigată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Băiețelul-erou care, în toiul nopții, a alergat din ușă în ușă ca să-și salveze vecinii din incendiu, în SUA