Antena Meniu Search
x

Un bărbat, arestat pentru că s-a însurat de prea multe ori. Câţi ani de închisoare riscă australianul care a păcălit mai multe femei

Un bărbat din Perth, Australia, a fost acuzat de bigamie, după ce autorităţile au aflat că avea mai multe soţii.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 10.02.2023, 12:43

Bărbat arestat în Australia pentru că avea mai multe soţii - Shutterstock

Un bărbat de 48 de ani din Australia a fost reţinut şi acuzat de bigamie, după ce s-a descoperit că acesta, deşi separat de prima soţie, nu era divorţat în momentul în care s-a căsătorit cu o a doua femeie în iulie 2020. Aceasta nu avea habar de căsătoria lui anterioară, el declarând în scris că nu a fost niciodată căsătorit cu acte. La sfârşitul anului trecut, bărbatul s-a căsătorit cu o a treia femeie, după ce s-a despărţit şi de a doua sa parteneră.

Bărbatul şi-a păcălit a doua nevastă pentru a se însura cu ea

Poliția Federală Australiană a început ancheta după ce prima soție a bărbatului a contactat-o pe a doua soție prin intermediul rețelelor de socializare și i-a dezvăluit presupusa duplicitate. Ei spun că a doua căsătorie a fost considerată invalidă în Australia, deoarece bărbatul era încă căsătorit legal cu prima lui soție.

Nu există acuzații de bigamie în legătură cu a treia căsătorie.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a mai fost acuzat de fals în declarații în privinţa unor acte legale în legătură cu a doua și a treia căsătorie, potrivit Daily Mail. Este acuzat că a declarat că „nu s-a căsătorit niciodată” și că a semnat o „declarație oficială de lipsă de impediment legal la căsătorie”.

A treia căsătorie, considerată validă

Bărbatul a fost arestat, refuzându-i-se eliberarea pe cauţiune, înainte de a fi adus în faţa Tribunalului din Perth. Procurorul Kevin Loermans a spus că acuzațiile de înșelăciune și bigamie sunt chestiuni grave.

„Acest tip de înșelăciune și ofensă are un impact de lungă durată și negativ asupra vieții, asupra victimelor și familiilor implicate, iar autorităţile se vor asigura că acuzațiile de acest fel sunt investigate pe deplin”, a spus el într-un comunicat.

Pedeapsa maximă pentru bigamie este de cinci ani de închisoare, a spus poliția federală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un bărbat, arestat pentru că s-a însurat de prea multe ori. Câţi ani de închisoare riscă australianul care a păcălit mai multe femei