Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr și-a ucis mama, a ţinut-o pe balcon şi a mâncat părți din cadavru timp de aproape 3 luni. Oroare într-un oraș din Rusia

Sfârșit cumplit pentru o femeie în vârstă de 48 de ani, după o ceartă cu fiul ei. Furios că mama lui a refuzat să-i dea un set de chei de la apartament, tânărul de 25 de ani a omorât-o în bătaie. După crima înfiorătoare, individul a ascuns-o pe femeie pe balcon și, timp de aproape 3 luni de zile, a tăiat părți din cadavru și le-a mâncat. Grozăvia a avut loc  Zlatoust, un oraș din regiunea rusă Celiabinsk.

de Redactia Observator

la 19.04.2022, 15:03

Un tânăr și-a ucis mama, a ţinut-o pe balcon şi a mâncat părți din cadavru timp de aproape 3 luni. Oroare într-un oraș din Rusia
Un tânăr și-a ucis mama, a ţinut-o pe balcon şi a mâncat părți din cadavru timp de aproape 3 luni. Oroare într-un oraș din Rusia - Telegram / Mash

Canalul Telegram Mash din Rusia a publicat detalii înfiorătoare ale unei crime produse la sfârșitul lunii ianuarie, într-un apartament din orașul Zlatoust, regiunea Celiabinsk.

Ilya Sharipov, un tânăr în vârstă de 25 de ani, a fost arestat și este cercetat pentru omor, fiind acuzat că și-a omorât mama, a ascuns-o pe balcon, apoi, timp de 2 luni și jumătate a tăiat părți din cadavrul femeii, le-a gătit și mâncat. 

Potrivit unui comunicat al Poliției din Chelyabinsk, trupul neînsufețit a fost descoperit în 13 aprilie.

Pe acelaşi subiect

"Nu mi-a dat cheile, am ucis-o!". Filmul oribilei crimei

Primele cercetări arată băiatul de 25 de ani și-a atacat și ucis propria mamă, după ce aceasta din urmă a refuzat să-i dea fiului ei propriul set de chei de la apartament. Între cei doi s-a iscat o ceartă aprinsă, în timpul căreia tânărul a lovit-o pe femeie în zona capului.  

Din cauza rănilor, rusoaica în vârstă de 48 de ani a murit. Canalul Telegram Mash scrie că, după crimă, Ilya a ascuns cadavrul mamei sale pe balconul locuinței.

La un moment dat, vecinii au început să se întrebe unde a dispărut femeia. 

"Nu mi-a dat cheile, am ucis-o", ar fi răspuns criminalul când a fost întrebat de o vecină unde este mama lui. Alertați, polițiștii l-au reținut pe băiat, iar acesta, în timpul interogatoriului, a mărturisit că și-a ucis mama, i-a ascuns cadavrul pe balcon, apoi, timp de aproape 3 luni, a mâncat părți din trupul neînsuflețit al femeii.

Autoritățile de anchetă ale Comitetului de investigație al Federației Ruse pentru Regiunea Chelyabinsk au inițiat un dosar penal împotriva tânărului de 25 de ani, suspectat de crimă. Polițiștii continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs grozăvia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Un tânăr și-a ucis mama, a ţinut-o pe balcon şi a mâncat părți din cadavru timp de aproape 3 luni. Oroare într-un oraș din Rusia