Antena Meniu Search
x

Foto Un băiat a fost arestat pentru uciderea fetiţei de 10 ani, găsită moartă după ce a dispărut în timp ce venea acasă de la mătuşa ei, în SUA

Un băiat a fost arestat pentru uciderea unei fete de 10 ani din Wisconsin, găsită moartă într-o zonă împădurită din apropierea casei mătușii sale. Polițiștii spun că suspectul o cunoștea pe victimă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 27.04.2022, 17:58

Lily Peters
Un băiat a fost arestat pentru uciderea fetiţei de 10 ani, găsită moartă după ce a dispărut în timp ce venea acasă de la mătuşa ei, în SUA - Facebook

Șeful poliției din Chippewa Falls, Matt Kelm, a declarat că suspectul este un băiat cunoscut de victimă. Lily Peters a fost găsită moartă luni dimineaţă, într-o pădure de lângă Chippewa Falls, la nord-est de Eau Claire, aproape de casa unei mătuși la care fusese în vizită. Copila ar fi dispărut în timp ce se întorcea acasă. Kelm a refuzat să spună public câţi ani are băiatul, natura relaţiei sale cu fetiţa de 10 ani sau motivele care l-au determinat să îl aresteze sub suspiciunea de crimă.

„Deși nimic nu o va aduce pe Lily Peters înapoi sau nu va schimba ceea ce s-a întâmplat, suntem foarte recunoscători să transmitem această veste familiei și comunității”, a spus Kelm despre arestare.

Familia fetiţei de 10 ani este devastată 

Tatăl lui Lily a anunţat autorităţile că aceasta a dispărut în jurul orei 21:00 duminică seara, după ce aceasta nu a mai ajuns acasă, în ciuda faptului că familia locuieşte la mică distanţă de casa mătuşii sale. Fetiţa de 10 ani era elevă în clasa a patra la şcoala elementară Parkview din oraş, relatează Daily Mail.

Pe acelaşi subiect

Departamentul de poliție din Chippewa Falls a primit peste 200 de piste despre caz, despre care Kelm a spus că s-au dovedit „critice” pentru anchetă. Luni după-amiază, autorităţile au confirmat că dispariția fetei este investigată ca o omucidere. Cadavrul și bicicleta au fost găsite aproape de Berăria Leinenkugel. În prezent, se desfășoară o autopsie pentru a descoperi care a fost cauza morţii.

Şeful departamentului de poliţie, Kelm, nu şi-a putut nici el stăpâni lacrimile în timpul conferinței de presă când a anunțat moartea lui Lily Peters, potrivit Today.

„După cum vă puteți imagina, primii ofiţeri care au răpsuns apelului de urgenţă sunt extrem de afectați de orice lucru care îl afectează pe unul dintre copiii noștri”, a spus Kelm, „deci este foarte dificil pentru ei și anchetatori”.

Jeff Holmes, superintendentul districtului școlar din zona Chippewa Falls, a trimis o scrisoare familiilor acasă, recomandând ca elevii „să fie preluați și lăsați de membrii familiei sau prieteni de încredere la şcoală, până la noi ordine. Credem că este important să știți ce putem împărtăși în acest moment. Nu intenționăm să anunțăm oficial ce s-a întâmplat, deoarece nu suntem la curent cu aceste detalii - credem că forțele de ordine trebuie să decidă ce sau cât să împărtășească în acest sens. De asemenea, credem că părinții ar trebui să fie cei care să împărtășească și să se angajeze în discuții cu copiii lor despre acest eveniment tragic în cea mai mare măsură posibilă. Cu toate acestea, știm că unii dintre elevii noștri pot fi afectați, iar unii dintre elevii noștri pot avea conversații între ei și cu membrii personalului. ... Serviciile de consiliere Cardinal Care pot fi accesate de orice elev. Vă mulțumim pentru bunătatea și compasiunea pentru familie în această perioadă tragică”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Un băiat a fost arestat pentru uciderea fetiţei de 10 ani, găsită moartă după ce a dispărut în timp ce venea acasă de la mătuşa ei, în SUA