Bărbat căutat pentru crimă şi jaf, în România, arestat în Italia

De Redactia Observator.
Publicat: 18.07.2021, 12:22.
Actualizat: 18.07.2021, 12:28

Un român de 50 de ani, căutat pentru crimă şi jaf în ţara natală, a fost capturat în Italia.

Carabinierii l-au săltat pe român dintr-un apartament din zona Mestre

Carabinierii l-au săltat pe român dintr-un apartament din zona Mestre

Venezia Today

Bărbatul fusese dat în urmărire internaţională după ce, la începutul lunii aprilie, a pătruns în locuinţa unei alte persoane, alături de doi complici, cu scopul de a o jefui. Conform Venezia Today, atacatorii au imobilizat victima, au bătut-o, au legat-o şi i-au pus căluş, în ideea ca vecinii să nu audă strigătele emise.

Din păcate, prin acoperirea gurii, victima nu a mai reuşit să respire normal şi, în cele din urmă, a murit din cauza asfixierii. Atacatorii au furat bunuri în valoare de circa 200 de euro.

Citește și:

Unul dintre atacatori, bărbatul de 50 de ani, a reuşit să fugă în Italia şi s-a refugiat în apropiere de Veneţia. Ba chiar a reuşit să se angajeze ca electrician la o companie, reprezentanţii firmei respective nefiind interesaţi de trecutul acestuia.

Bărbatul capturat în Italia ar urma să fie extrădat în România

În cele din urmă, carabinierii din Veneţia au primit informaţii despre posibilitatea ca românul, căutat în ţara natală, să fie stabilit în zona oraşului respectiv. L-au găsit într-un apartament din Mester, unde se afla în prezenţa altor români.

Românul şi-a dat seama că din cauza lui şi-au făcut apariţia carabinierii în zonă şi nu s-a opus reţinerii. A fost condus în închisoarea din Santa Maria Maggiore, unde ar urma să aştepte eventuala extrădare în ţara natală.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.