Antena Meniu Search
x

O mămică însărcinată în 17 săptămâni a murit după o criză de epilepsie făcută acasă. Părinții își îngroapă a doua fiică: „Trecem prin asta din nou”

O tânără mamă, însărcinată în 17 săptămâni, a murit după ce a sufert o criză de epilepsie, în timp ce era acasă.

de Maria Dogaru

la 03.08.2022, 16:37

Tinerei i-a fost schimbată rețeta cu puțin timp înainte să moară
O mămică însărcinată în 17 săptămâni a murit după o criză de epilepsie făcută acasă - Profimedia

Megan Gardiner, în vârstă de 25 de ani, era însărcinată în 17 săptămâni când ea și bebelușul au murit, pe 4 iunie, la casa ei din Barry. 

Mama Alison Woodcock, în vârstă de 51 de ani, a descris-o pe Megan drept „plină de viață” și „un suflet grijuliu”. Femeia lasă acum își lasă acum în urmă iubitul Jawad Ahmad, tatăl Robert și sora Tesni, relatează Mirror

Părinţii, la a doua tragedie

Părinții lui Megan au mai pierdut o fiică, care a murit în 2001 din cauza sindromului morții subite a sugarului, cu puțin timp înainte de a doua zi de naștere. „Am trecut deja prin asta o dată și trecem prin asta din nou. Este pur și simplu devastator”, a declarat Alison. 

Pe acelaşi subiect

Megan, care locuia cu familia ei, nu a mai avut convulsii din aprilie. Mama ei spunea că părea să fie într-o formă bună cu o seară înainte de a muri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Ne uitam la un film, cred că Mamma Mia, și cântam și glumeam. Era bine în acea seară, nu era nimic în neregulă cu ea. Eu și Robert am ieșit apoi. Meg vorbea cu iubitul ei și cu sora ei, trimițând mesaje pe iPad. Vorbeau despre lucruri normale de zi cu zi. Ne-am întors pe la 23.30 și ea era în pat în acel moment. În fiecare dimineață o sunam să o întreb dacă și-a luat medicamentele. Am sunat-o la 9:30 și nu mi-a răspuns. Dormitorul ei era un dezastru și nu am văzut-o acolo. Am tot încercat să o sun, dar nu mi-a răspuns. Știam întotdeauna unde se află. M-am gândit că poate a plecat în oraș. M-am gândit să mai verific încă o dată dormitorul ei și am văzut ceea ce am crezut că este o grămadă de haine pe pat. Căzuse între pat și perete. Am sunat la ambulanță și era o femeie la telefon care îmi spunea ce să fac, dar știam că nu are rost”, a spus mama lui Megan.

Paramedicii au ajuns acasă la Megan, însă ea murise mult mai devreme.

Megan s-a luptat cu epilepsia de la 13 ani. În perioadele bune, avea câte o criză pe lună, iar în perioadele rele, avea până la patru pe zi. Megan și Alison au fost la un control pe 23 mai, la Spitalul Universitar din Wales, unde li s-a spus că nu există niciun risc pentru copil de la pastilele pe care aceasta le lua.

"Meg și-a dorit foarte mult să fie părinte. Era fericită că este însărcinată. Orice părinte i-a spus că luând acele pastile ar putea să-i facă rău copilului. Am ales ca Megan să fie îngropată ținând-ul pe băiețelul ei sprijinit pe pieptul ei. Este înmormântată în cimitirul Barry cu Ellie, așa că cele două sunt din nou împreună”, a adăugat mama tinerei.

Medicii au schimbat medicația fetei cu puțin timp înainte să moară

Mama Alison și-a exprimat îngrijorarea cu privire la tratamentul pentru epilepsie pe care Megan l-a primit-o de la Spitalul Universitar din Cardiff, din Wales, când medicația ei a fost schimbată. 

Alison a spus că este îngrijorător să afle că o altă femeie însărcinată Barry, Paige Ellis, în vârstă de 28 de ani, a murit în urma unei suspecte crize de epilepsie peste noaptea de 23 iulie, după ce a primit medicamente noi de către același spital.

Spitalul spune că „preocupările sunt în curs de revizuire”, dar nu a găsit „preocupări imediate de îngrijire, cauzate de tratament.

 „Gândurile noastre sunt îndreptate către familie în acest moment incredibil de trist. Lucrurile sunt revizuite în conformitate cu procesul nostru de guvernare, dar din cauza confidențialității pacienților, nu putem comenta cazuri individuale. Odată finalizate, concluziile anchetei vor fi împărtășite rudelor apropiate și, pe baza unei analize preliminare, nu am identificat niciun fel de îngrijorare imediată și îngrijorări legate de tratament”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului.

Familia se pregătește acum de înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O mămică însărcinată în 17 săptămâni a murit după o criză de epilepsie făcută acasă. Părinții își îngroapă a doua fiică: „Trecem prin asta din nou”