Antena Meniu Search
x

Tragedie fără margini: Un bebeluș a murit sufocat accidental de mama sa, după ce femeia a adormit pe canapea

Un nou-născut a murit după ce a fost sufocat accidental de mama ei. Femeia îşi aşezase bebeluşul pe canapea şi a adormit lângă el.  

de Maria Dogaru

la 03.08.2022, 16:33

Femeia a recunoscut că a consumat cocaină cu o zi înainte
Un bebeluș a murit sufocat accidental de mama sa, după ce aceasta a adormit. - Profimedia

Mama, Tameka Stewart, s-a trezit și a descoperit că copilul ei nu respira. O anchetă a fost deschisă ulterior, iar medicul legist a descris moartea bebelușului ca fiind un „accident foarte trist”, relatează Mirror

Billy-Jo Mary-Jane Stewart și mama sa Tameka fuseseră externate din spital cu câteva săptămâni înainte de tragedia din Elmridge, Skelmersdale, Anglia.

Femeia s-a trezit să-și hrănească fetița la 7 dimineața, înainte ca copilul să adoarmă în brațele sale.

Dar în jurul prânzului, ea s-a trezit și a descoperit că fetița era sub ea și nu respira. 

Pe acelaşi subiect

În seara zilei de 17 noiembrie 2020, Billy-Jo a fost dusă la spital unde, în ciuda încercărilor de resuscitare, a fost declarată moartă. 

Femeia a consumat droguri cu o zi înainte ca tragedia să se producă

Când mama ei a fost interogată la spital de inspectorul detectiv Chris Wellard, ea a recunoscut că a consumat cocaină cu o zi înainte, când nu avea cei doi copii cu ea. 

În cadrul unei anchete efectuate la Tribunalul Coroner din Preston, Wellard a explicat că, deși testele toxicologice au confirmat prezența cocainei în sistemul mamei, nu existau dovezi suficiente pentru a o acuza de infracțiune, deoarece era imposibil de spus dacă era sub influența stupefiantelor când avea grijă de Billy-Jo.

Când  a observat că Billy-Jo nu respira, fetița era lipită cu fața de sânul mamei. Tameka a strigat și prietenii ei au coborât. Au dus-o dus pe Billy-Jo în stradă și au țipat după ajutor, apoi au mers la un vecin de unde au chemat o ambulanță, a declarat  Wellard

O autopsie efectuată de medicul patolog al Ministerului de Interne, Alison Armor, nu a găsit semne de rănire sau boală.  

 „Billy-Jo a fost alăptată de mama ei, a adormit și apoi, din păcate, și mama ei a adormit. La un moment dat s-ar părea că gura și nasul lui Billy-Jo au fost acoperite de corpul mamei și a existat o obstrucție care o împiedica pe Billy-Jo să respire. Nu pot vedea asta ca fiind altceva decât un accident foarte trist. Billy-Jo Mary-Jane Stewart a murit pe 18 noiembrie la ea acasă, după ce a suferit o obstrucție a căilor respiratorii superioare ,după ce mama ei a adormit peste ea. Condoleanțele mele se îndreaptă spre familie", a spus medicul legist. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Tragedie fără margini: Un bebeluș a murit sufocat accidental de mama sa, după ce femeia a adormit pe canapea