Antena Meniu Search
x

Bătrână mutilată în somn de un şobolan: femeia, imobilizată la pat, a fost găsită de soţ într-o baltă de sânge. Incident de coşmar în UK

O noapte terifiantă, care o va marca pentru tot restul vieţii pe o femeie de 76 de ani din Marea Britanie. Bătrâna dormea în propria casă, alături de soţ, când a căzut victimă atacului unui şobolan. Rozătoarea a mutilat-o cumplit, iar urmele de pe chipul pensionarei rămân mărturie a întâmplării care o împiedică să-şi petreacă anii de bătrâneţe în pace.

de Redactia Observator

la 17.05.2022, 19:13

Şobolanul a atacat-o pe bătrână în somn
Şobolanul a atacat-o pe bătrână în somn - Shutterstock (scop ilustrativ)

Bătrâneţea unei femei de 76 de ani din Marea Britanie a fost marcată de un incident îngrozitor. În somn, Diana Kirk a fost atacată de un şobolan agresiv, care a muşcat-o de gât şi de faţă şi i-a lăsat răni cumplite. Pensionara s-a trezit în mijlocul nopţii, scăldată în sânge, sperând să fie doar un coşmar. Însă totul era cât se poate de real. Soţul femeii, John, a chemat imediat ambulanţa. 

Bătrâna mutilată de şobolan, găsită de soţ

Bătrânul de 85 de ani povesteşte că s-a speriat îngrozitor, convins că îşi va pierde soţia. Auzise nişte zgomote bizare, însă nimic nu i s-a părut neobişnuit până spre răsărit, când a coborât în sufragerie pentru a verifica starea de sănătate a femeii bolnave, ţintuite pe un pat de spital. Deşi chemase ajutoare în jurul orei 5:45, echipajul a sosit abia la 8:20. "N-am mai văzut niciodată astfel de răni. Era absolut terifiant", a spus el, potrivit Daily Star. "Am bătut la uşa vecinei, o tânără de peste drum care ne-a ajutat fără ezitare. Medicii au dus-o la spital şi au externat-o joi noapte. Avea zgârieturi pe faţă, pe gât, pe braţe. Din cauza bolii sale, soţia mea nu se poate mişca", a adăugat el.

Incidentul s-a petrecut pe 9 mai. Tot atunci, un alt vecin a instalat o capcană pentru şobolani şi a reuşit să prindă rozătoarea periculoasă. Animalul a fost împuşcat de patru ori, până când, în cele din urmă, a murit. Localnicii spun că astfel de incidente nu sunt comune, însă se tem pentru siguranţa copiilor şi a vârstnicilor lipsiţi de apărare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Bătrână mutilată în somn de un şobolan: femeia, imobilizată la pat, a fost găsită de soţ într-o baltă de sânge. Incident de coşmar în UK