Antena Meniu Search
x

Bebeluș de doar o lună de zile, mort după un accident cumplit. Un tren a agățat căruciorul și l-a târât 20 de metri pe șine, într-o gară din Italia

Un groaznic accident produs în gara din orașul Pavia, în Italia, a dus la moartea unui nou-născut. Nenorocirea s-a produs la începutul lunii, când copilașul a fost târât pe șine cu tot cu cărucior de un tren de marfă. Micuțul s-a stins după 16 zile de agonie, la o zi după ce a împlinit o lună de viață.  

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.02.2022, 11:43

Bebeluș de doar o lună de zile, mort după un accident cumplit. Un tren a agățat căruciorul și l-a târât 20 de metri pe șine, într-o gară din Italia - La Repubblica / 41esimoparallelo.it

Tragedia a avut loc în 2 februarie. Copilul, care avea doar 16 zile la acea vreme, fusese dus de tatăl său la spitalul din San Matteo, pentru un control de rutină. Odată ce medicii au constatat că totul este în regulă, bărbatul împreună cu micuțul urmau să se întoarcă acasă cu trenul, în Oltrepò.

Nenorocirea a avut loc chiar în gara din Pavia. În timp ce tatăl și bebelușul în cărucior erau pe peronul 2 așteptând trenul, o garnitură de marfă care se îndrepta spre Genova, venind din Milano, a agățat căruțul și l-a târât pe șine 20 de metri.

Potrivit publicației Il Giorno, bebelușul a fost aruncat din cărucior, ajungând pe șine, fără a fi, însă, călcat de tren. Era încă în viață când a fost luat de medici și transportat de urgență la Policlinico San Matteo, sub privirea îngrozită a tatălui său.

Bebelușul a murit la o zi după ce a împlinit o lună de viață

Pe acelaşi subiect

A fost internat cu un prognostic rezervat și, timp de 15 zile, medicii au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a-l salva. Din păcate, din cauza traumatismelor severe, micuțul a murit joi după-amiază, la o zi după ce împlinise o lună de viață.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. 

Tatăl este cercetat pentru omor din culpă, însă verifcările sunt în plină desfășurare. Oamenii legii trebuie să afle dacă, în momentul producerii tragediei, căruciorul era poziționat în zona de siguranță sau dacă trenul de marfă a trecut prin gara din Pavia cu o viteză prea mare, deci periculos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Bebeluș de doar o lună de zile, mort după un accident cumplit. Un tren a agățat căruciorul și l-a târât 20 de metri pe șine, într-o gară din Italia