Antena Meniu Search
x

"Când mă întorc, o să te omor". Femeie de 38 de ani, ținută captivă în lanțuri și tunsă cu maceta, într-o casă din SUA. A fost salvată din infern după ore de chin

Imagini de-a dreptul revoltătoare în SUA. O femeie de 37 de ani a fost salvată din infern, după ce vecinii i-au auzit strigătele de disperare. Polițiștii au găsit-o pe femeie legată cu un lanț, precum un animal, și tunsă în jumătate de cap. Protagonistul a fost un bărbat la care femeia a mers acasă pentru a face curat în schimbul unei sume de bani. Bărbatul era plecat de acasă în acel momentul în care a fost găsită de polițiști și, spune femeia, i-ar fi promis că atunci când se va întoarce o va ucide.

de Redactia Observator

la 23.08.2023, 14:39

Femeie de 38 de ani, ținută captivă în lanțuri și tunsă cu maceta, într-o casă din SUA. A fost salvată din infern după ore de chin
Femeie de 38 de ani, ținută captivă în lanțuri și tunsă cu maceta, într-o casă din SUA. A fost salvată din infern după ore de chin - Louisville Police Dept.

Tânăra de 37 de ani a fost găsită de ofițeri legată cu un lanț gros de gât. Bărbatu i-ar fi tăiat acesteia părul cu o macetă. Femeia era în casa lui Moises May, din Louisville , și urla după ajutor de 5 ore. Și, după atâta chin, cineva i-a auzit urletele și a sunat la poliție. Femeia a fost eliberată imediat și tratată de serviciile de urgență, potrivit Mirror.

M-a făcut să mă dezbrac, mi-a pus lanțul la gât, și-a sunat prietenul și mi-a spus: „Trebuie să duc acest echipament înapoi la Lowe's. Când mă întorc, o să te omor. Vecinii chiar de aici, au sunat la urgențe și au venit și m-au salvat. Dacă nu, m-ar fi ucis”, a spus femeia traumatizată.

Femeia, ținută în lanțuri și tunsă cu maceta

Ea a spus că singura îmbrăcăminte pe care o avea este cea pe care o purta, deoarece bărbatul i-ar fi dat foc restul hainelor. 

Pe acelaşi subiect

Nu cred că este corect ce a făcut el, nu este corect. Mi-a tăiat tot părul cu o macetă”, a continuat ea.

Poliția a spus că ușa din față a casei din Kentucky a fost baricadată. Ea a intrat în casă când suspectul i-ar fi cerut să facă curat în casă în schimbul unor bani. Moises May a fost acuzat de răpire, două capete de acuzare de agresiune și amenințări teroriste.

Fiecare ușă a fost închisă cu șuruburi, pompierii nici nu au putut să doboare ușile, atât de rău a fost înșurubat, fiecare fereastră a fost înșurubată, fiecare ieșire, nu există ieșire în casă. Mi-a spus: „Vrei să faci asta pe calea grea sau pe calea usoara? "Am spus: 'Vreau să fac asta pe calea ușoară', așa că l-am lăsat să-mi pună lanțul în jurul gâtului și a început să mă sufoce cu el", a continuat femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Când mă întorc, o să te omor". Femeie de 38 de ani, ținută captivă în lanțuri și tunsă cu maceta, într-o casă din SUA. A fost salvată din infern după ore de chin