Antena Meniu Search
x

Ce s-a ales de femeia care a câştigat aproape 2 milioane de lire sterline la loterie, în urmă cu 18 ani, în UK

Faptul că a devenit milionară nu a schimbat-o pe Trish Emson şi nici pe partenerul ei, Graham Norton. Câștigătoarea la loterie Trish Emson locuiește încă în vechea casă a consiliului din Rotherham şi continuă să lucreze la școala primară din oraș, la 18 ani de la jackpotul de 1,7 milioane de lire sterline.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 02.10.2021, 11:44

Trish Emson a câştigat aproape 2 milioane de lire sterline la loterie, în urmă cu 18 ani, în UK
Ce s-a ales de femeia care a câştigat aproape 2 milioane de lire sterline la loterie, în urmă cu 18 ani, în UK - mirror.co.uk

Trish Emson, în vârstă de 51 de ani, spune că banii nu l-au schimbat nici pe partenerul ei, Graham Norton, și el în vârstă de 51 de ani, care încă lucrează ca decorator. Chiar și fiul lor Benjamin, în vârstă de 17 ani, a rămas cu picioarele pe pământ, scrie Daily Mirror.

O rulotă și câteva vacanțe, cele mai extravagante cheltuieli

„A fi bogat nu te face elegant sau o persoană mai bună. Nu-mi place să mă arăt și să mă laud cu banii. Dacă te uiți la mine nu ai crede că sunt milionară, iar atunci când trebuie să mă gătesc mă simt falsă. Prefer blugii mei. Am fost atenți. Nu mi-am cumpărat mașini scumpe, am un Kia și tot fac cumpărături în Primark. Cel mai bun lucru pe care l-am cumpărat a fost rulota din Cleethorpes. De fapt, avem două acum. Am cumpărat una și pentru familia și prietenii mei, pentru când ne vor însoți”, a spus ea.

„Au fost și câteva vacanțe frumoase - la Benalmádena, Benidorm, Ibiza și mi-am dus mama într-o croazieră”, la mai spus ea.

Pe acelaşi subiect

Dar Trish, din Rotherham, South Yorkshire, a declarat că cel mai mare premiu a venit la două săptămâni după ce a câștigat jackpotul, în octombrie 2003: atunci când a rămas însărcinată după cinci ani și jumătate de încercări.

Trish a rămas însărcinată la 2 săptămâni după câștigarea jackpotului

„Aș fi dat toți banii înapoi doar ca să rămân însărcinată. Tot ce mi-am dorit vreodată a fost să am copii. Plănuisem să fac fertilizare in vitro. Cred că am rămas însărcinată datorită câștigării la loterie. M-am gândit la altceva și s-a întâmplat”, a spus ea.

Întrebată cum reușește să-și țină fiul cu picioarele pe pământ, femeia spune că băiatul ”nici măcar nu primește bani de buzunar.

„El mai pune lucruri în coșul meu Amazon. Dar dacă este obraznic și există ceva peste 100 de lire sterline, eu spun NU”, a mai spus femeia.

„A mers la o școală normală, am vrut să-l ținem cu prietenii săi”, a spus Trish.

Explicând de ce și-a păstrat slujba de la cantina școlii primare, Trish Emson a spus că s-ar plictisi până la lacrimi dacă n-ar mai face asta. ”În plus, îi iubesc pe copii. Ei mă înveselesc în fiecare zi”, a mai spus ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Ce s-a ales de femeia care a câştigat aproape 2 milioane de lire sterline la loterie, în urmă cu 18 ani, în UK