Antena Meniu Search
x

Video Un câine pe moarte a primit acasă zăpadă adusă cu gălețile de la un patinoar, în SUA, înainte să fie eutanasiat

Un câine aflat pe moarte a avut șansa să se joace în zăpadă pentru ultima oară, înainte să fie eutanasiat, după ce stăpâna lui a cerut ajutorul angajaților unui patinoar să-i aducă o movilă mare de ”omăt” pentru ca puiul iubitor de iarnă să se bucure de ea.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 01.10.2021, 14:00

Stăpâna lui Maggie a decis că e mai bine ca aceasta să fie ”adormită” ca să o scutească de durerile cauzate de cancer. Dar, înainte de momentul final, ei au vrut să-i ofere un ultim weekend plin de distracție, de mâncarea preferată și de o joacă prin zăpadă, ceea ce i-a adus întotdeauna „atât de multă bucurie”.

Ultima joacă prin zăpadă pentru Maggie, câinele bolnav de cancer

Dar, în luna septembrie nu se așteptau averse de zăpadă în Salt Lake, Utah, așa că stăpâna lui Maggie a apelat la un patinoar din Salt Lake pentru a-i transporta acasă găleți de așchii de gheață pentru ca iubitul ei animal de companie să se poată juca.

Pe acelaşi subiect

Maggie au împărtășit povestea luni dimineață, explicând că și-au spus „la revedere de la dulcele nostru Urs Maggie”, scrie Daily Mail.

”Suntem devastați și simțim deja golul imens lăsat de absența ei. Oricât de dificilă a fost decizia de a pune capăt suferinței ei, suntem mângâiați că a plecat cu har și demnitate”, a scris stăpâna lui Maggie, în ziua în care și-au spus ”la revedere”. 

Câinele a fost eutanasiat la câteva ore după joaca prin mormanul de zăpadă

”Văzând ochii ei mari și căprui, luând în considerare toți stimulii naturii, ne-am îndoit de decizia noastră. Am mai putea aștepta încă o săptămână? Încă o lună? În cele din urmă, toate ne-au condus imediat înapoi la dorința noastră de a o elibera de durerea cancerului ei” a mai scris ea.

Luni dimineață, cu câteva ore înainte de ”adormirea” lui Maggie, aceasta a adus câteva găleți de zăpadă acasă pentru o ultimă joacă. 

„Suntem incredibil de recunoscători că fata noastră dulce și-a petrecut ultimele momente înconjurate de dragoste și confort. Am găsit mângâiere în a ști că i-am dat cea mai bună viață și cea mai plăcută trecere”, a mai scris ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Un câine pe moarte a primit acasă zăpadă adusă cu gălețile de la un patinoar, în SUA, înainte să fie eutanasiat