Antena Meniu Search
x

Cinci ani de coşmar pentru o româncă din Italia şi fiul ei. A fost sechestrată de soţ, abuzată şi ameninţată cu moartea. Două rude, complice pentru bărbat

Cinci ani de coşmar. Aşa a arătat viaţa unei românce stabilită în Italia, care a fost sechestrată, umilită, bătută şi agresată sexual de soţul ei, român şi el. Ororile se întâmplau de faţă cu copilul femeii, la rândul său, şi el  ţinta atacurilor bărbatului, iar complice pentru bărbat au fost în tot acest timp alte două rude. 

de Redactia Observator

la 29.10.2022, 15:14

A fost sechestrată de soţ, abuzată şi ameninţată cu moartea
A fost sechestrată de soţ, abuzată şi ameninţată cu moartea - Profimedia Images

Soțul femeii, un român de 35 de ani, a fost condamnat de judecătorul Tribunalului Pavia la opt ani de închisoare, în timp ce cele două rude de 61 și 62 de ani au fost condamnate la doi ani de închisoare cu suspendare.

Batjocorită sub privirile neputincioase ale copilului

O viață de prizonieră în propria ei casă, fără libertatea de a ieși singură și de a întâlni oameni din afara familiei. Ţinta agresiunilor fizice continue, amenințări cu moartea și violență sexuală . Fiul său a fost următorul pe lista bărbatului agresiv. Copilul a fost împiedicat să meargă la școală . Potrivit acuzațiilor care i se aduc românului, o tânără şi copilul ei au trebuit să sufere timp de cinci ani din cauza soțului și a celor două rude, care i-au devenit torționarii, scrie publicaţia Il Giorno.

Faptele datează din perioada 2012-2018 și s-au petrecut într-un oraş din provincia Pavia. Femeia, tot româncă, are acum 26 de ani, dar avea doar 17 ani când au început maltratările. Acasă, conform celor acuzate inculpaţilor, se dezvoltase un climat de teroare. 

Pe acelaşi subiect

Femeia a fost în mod constant insultată și denigrată , i s-a spus că nu este o mamă bună și a suferit frecvent amenințări cu moartea. Soțul ei i-a spus că o va ucide, alteori ar fi lovit-o cu piciorul și pumnul, a tras-o de păr și chiar a încercat să o sugrume sau a lovit-o în cap cu un cablu electric.

Obligată să cerşească şi ţinută sechestrată

Cu complicitatea celor două rude, a fost împiedicată să intre în contact cu străini și a fost nevoită să meargă la cerșit. Era, de asemenea, supravegheată atunci când vorbea la telefon cu mama ei astfel încât să nu poată cere ajutor. 

Soțul ei a forțat-o să întrețină raporturi sexuale, încă  de când era minoră, bătându-o și încercând să o sugrume dacă îl refuza. Fiul cel mic al cuplului a fost și el maltratat. De altfel, copilul a fost împiedicat să meargă mai întâi la grădiniță și apoi la şcoală, nici nu a putut merge la pediatru sau stomatolog: situație care i-a influențat dezvoltare. 

Cei trei torționari au fost acuzați de abuz în familie, soțul ei a fost acuzat și de infracțiunea de violență sexuală asupra minorilor. Sentința în primă instanță a fost dată în urmă cu două zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Cinci ani de coşmar pentru o româncă din Italia şi fiul ei. A fost sechestrată de soţ, abuzată şi ameninţată cu moartea. Două rude, complice pentru bărbat