Antena Meniu Search
x

Cocaină de 450.000$, ascunsă în roţile scaunului cu rotile. Cum a fost prinsă femeia pe aeroportul din SUA

O femeie din Republica Dominicană a fost arestată după ce a fost prinsă cu cocaină în valoare aproape jumătate de milion de dolari, ascunsă în roțile de la scaunul cu rotile. Aproximativ 75.000 de doze de cocaină au fost găsite în posesia femeii. 

de Redactia Observator

la 16.11.2022, 14:56

Cum a fost prinsă femeia pe aeroportul din SUA
Cocaină de 450.000$, ascunsă în roţile scaunului cu rotile - US Customs and Border Protection Service (CBP)

Emelinda Paulino De Rivas, din Republica Dominicană, a fost arestată pe aeroportul JFK din New York pentru că a încercat să transporte cocaină în Statele Unite, ascunsă în scaunul cu rotile. Femeia a fost oprită de autoritățile din aeroport după ce au observat că roțile scaunului ei nu se mai învârteau corect, relatează Mirror.

După un control amănunțit s-a descoperit că femeia avea în posesie pachete de cocaină, cu o valoare estimată la 450.000 de dolari. Emelinda sosise la JFK din New York cu un zbor din Punta Cana, în țara sa natală, Republica Dominicană, și ar fi putut trece porțile de securitate în scaunul cu rotile care era încărcat cu pliculețe cu droguri.

Suspiciunile autorităților au apărut atunci când roțile scaunului au început să se defecteze

Ofițerii CBP au observat că roțile scaunului s-au defectat, așa că l-au controlat cu un scaner și au observat că în toate cele patru roți se afla ceva. Ofițerii au desfăcut cele patru roți, descoperind mai multe plicuri de cocaină”, a declarat un purtător de cuvânt al Serviciului Vamal și Protecției Frontierelor din SUA (CBP).

O doză letală de cocaină este de aproximativ una până la trei grame, cantitatea confistă se ridică la aproximativ 6.000 de doze letale”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției. Ulterior, femeia a fost arestată pentru trafic de droguri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » Cocaină de 450.000$, ascunsă în roţile scaunului cu rotile. Cum a fost prinsă femeia pe aeroportul din SUA