Antena Meniu Search
x

Foto Copil de nici 2 ani, filmat cum fumează dintr-o ţigară electronică. Două tinere, amendate de poliţiştii din Scoţia

Un filmuleţ şocant, în care apare un copilaş "fumător", a stârnit revoltă pe internet. Micuţul inhalează vaporii dintr-un dispozitiv de vapat, în timp ce adulţii din jur îl privesc, îl filmează şi se amuză copios. 

de Redactia Observator

la 03.04.2024, 15:51

În imaginile postate pe internet, copilul care pare să aibă în jur de 2 ani inhalează dintr-un dispozitiv de vapat de culoare roz. Micuţul suflă aburul, iar apoi se întoarce zâmbind spre cel care îl filmează. Potrivit Mirror, există şi un al doilea filmuleţ cu copilul în timp ce fumează şi tuşeşte puternic.

Copilul de 2 ani, filmat când fumează. Două tinere au fost amendate

Cele două incidente filmate s-ar fi petrecut în Ayrshire, Scoţia, şi au ajuns în atenţia poliţiştilor şi serviciilor sociale. De atunci, două femei în vârstă de 19 ani au fost sancţionate. "Copilul este în siguranţă", a declarat un reprezentant al Poliţiei Scoţiene.

Copilul, filmat cum fumează dintr-o ţigară electronică roz

Imaginile au fost redistribuite pe internet, alături de un text luat de pe Google în care sunt descrise efectele nocive ale vapatului şi nicotinei pentru cei mici: "Un copil mic poate muri de la o doză foarte mică de nicotină. Efectele otrăvirii pot interveni foarte rapid"

Revoltaţi şi şocaţi de cele văzute în filmuleţ, mai mulţi internauţi au comentat în dreptul postării. "Sunt furios!", "E dezgustător! Bietul copil" sau "Cine face aşa ceva? Bebeluşii merită să fie în siguranţă". Sunt doar câteva dintre comentariile pline de furie împotriva adulţilor care au permis aşa ceva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Copil de nici 2 ani, filmat cum fumează dintr-o ţigară electronică. Două tinere, amendate de poliţiştii din Scoţia