Antena Meniu Search
x

"Copilașii dormeau în patul lor". Un fost soldat american a intrat în casa fostei soții pentru a-şi ucide cei doi băieţi şi fetiţa. La final şi-a luat viaţa

Caz șocant în SUA. Un fost soldat al armatei SUA a intrat în casa fostei sale soții și și-a ucis copiii, apoi și-a luat viața.

de Redactia Observator

la 24.03.2023, 14:34

Un fost soldat american a intrat în casa fostei soții pentru a-şi ucide cei doi băieţi şi fetiţa. La final şi-a luat viaţa
Un fost soldat american a intrat în casa fostei soții pentru a-şi ucide cei doi băieţi şi fetiţa. La final şi-a luat viaţa - Shutterstock

Charles Slacks Jr. și mama copiilor erau divorțați. Cu toate acestea, el încă mai avea o cheie de la casa femeii din Sumter, Carolina de Sud. Bărbatul a intrat în casă în jurul orei 22:00, marți, când în casă se afla și un coleg de muncă al fostei sale soții, relatează Mirror.

Prima victima a fost colegul de muncă al femeii. Deși fosta soție a încercat să i se împotrivească, bărbatul a trecut pe lângă ea și a mers direct în camera celor trei copii. Toți dormeau și nu știau că tocmai tatăl lor va fi cel ce le va răpi șansa de a se mai trezi vreodată. Fără vreo ezitare, Charles a apăsat pe trăgaciul armei și și-a omorât copiii. Apoi, după ce și-a încheiat „misiunea”, și-a pus capăt zilelor. 

A ucis patru oameni, apoi și-a luat viața

Copilașii dormeau patul lor, a spus șeful poliției din Sumter, Russell Roark. 

Pe acelaşi subiect

Telefonul mobil al mamei era la încărcat, la etaj, așa că a fugit să vadă dacă colegul ei care tocmai a fost împușcat avea un telefon pe care să-l poată folosi pentru a suna la poliție. Ea a auzit împușcăturile, s-a întors înăuntru și l-a văzut pe fostul ei soț în vârful scărilor, unde s-a împușcat.

Oricine are copii, oricine are empatie față de un copil care moare atât de violent ar putea înțelege cum se simte acea mamă”, a spus șeful poliției.

Charles Slacks, în vârstă de 42 de ani, și-a ucis propriii copii, Aayden Holliday-Slacks, în vârstă de cinci ani, și , Aason Holliday-Slacks, în vârstă de șase ani, dar și pe fiica lui vitregă, Ava Holliday, în vârstă de 11 ani,  Charles a fost un civil repartizat la centrala armatei americane de la baza forțelor aeriene Shaw.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » "Copilașii dormeau în patul lor". Un fost soldat american a intrat în casa fostei soții pentru a-şi ucide cei doi băieţi şi fetiţa. La final şi-a luat viaţa