Antena Meniu Search
x

Galerie foto Credea că o înşală iubitul, aşa că şi-a pus capăt zilelor. Familia este devastată. Tânărul britanic: “Am iubit-o pe fata aia incredibil de mult”

O tânără britanică, măcinată de gânduri sumbre, a decis să îşi pună capăt zilelor, după ce a crezut că iubitul a înşelat-o într-una din serile în care a ieşit cu prietenii săi în oraş. În ciuda faptului că bărbatul a fost considerat iniţial suspect pentru crimă, anchetatorii au declarat în final că acesta nu a avut nicio legătură cu moartea tragică a acesteia.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 30.11.2021, 13:03

Ella Emery, în vârstă de 27 de ani, a fost găsită moartă în casa în care locui alături de iubitul ei, Jack Freeth, în Huddersfield, în 2019. Lucra ca secretar juridic şi era mulţumită de cariera ei, însă în ceea ce priveşte dragostea, tânăra nu avea prea multă încredere şi credea că ceva se întâmplă în relaţia amoroasă. Având o istorie în ceea ce priveşte problemele de sănătate mintală, suferind de anxietate, Ella se temea că iubitul ei a înşelat-o şi a vorbit prin mesaje cu alte femei într-o seară în care a ieşit doar cu băieţii în club.

Iubitul tinerei neagă orice aventură pe care o suspecta aceasta

Dorind să-şi confirme suspiciunile, i-a luat telefonul fără ca acesta să ştie şi i-a trimis mesaje unei femei prefăcându-se că este Jack, pentru a vedea dacă discuţiile lor erau mai mult decât prieteneşti.

“Am iubit-o pe fata aia incredibil de mult”, a mărturisit Jack, negând că ar fi vorbit sau ar fi întreţinut relaţii intime cu oricine altcineva.

Pe acelaşi subiect

În cadrul anchetei, bărbatul a fost iniţial arestat sub suspiciunea că el ar fi ucis-o pe Ella, poliţia suspectând moartea ei ca fiind un caz de omucidere, potrivit The Sun. Ulterior însă, potrivit ofiţerului principal de investigaţii, Mark Swift, tânărul a fost eliberat, nefiind găsite dovezi ale unei posibile crime, iar ancheta penală a fost abandonată.

Nu era prima dată când tânăra încerca să se sinucidă

Ella încercase să îşi pună capăt zilelor şi într-o relaţie anterioară pe care o avusese cu un bărbat mai în vârstă, care încercase să o “controleze”. După ce l-a părăsit, tânăra a început să îşi piardă încrederea în sine şi să “se îndoiască de valoarea ei”. Îşi făcea griji în privinţa banilor pe care îi câştiga la serviciu şi era stresată din cauza îngrijirii bunicilor ei.

Când a început o relație cu Jack, a fost „mâhnită” de faptul că acesta ieșea ocazional la băutură cu prietenii, deoarece dorea ca el să stea mai mult acasă şi să petreacă timp exclusiv cu ea.

“Formase o relaţie amoroasă cu el, iar declanşatorii emoţionali ai acesteia erau fidelitatea şi loialitatea. Într-o relație anterioară din 2016, a încercat să-și ia viața. Atunci nu a dus planul la bun sfârşit, dar această ultimă încercare a avut loc când partenerul ei dormea și nu a putut să o ajute. În acea seară interpretase evenimentele sub imperul paranoiei şi credea că e respinsă. A folosit telefonul lui Jack la primele ore ale dimineţii pentru a-şi confirma acest lucru. Nimeni dintre noi nu poate şti ce a fost în mintea Ellei şi nu va şti niciodată, dar mă nemulţumeşte faptul că nu a putut să-şi continue viaţa, în ciuda dragostei şi grijii a atâtor oameni din jurul ei”, a declarat asistentul legist Anglea Brocklehurst.

Înregistrând un verdict de sinucidere, medicul legist i-a adus și un omagiu „frumoasei” Ella, care avea „atât de multe de făcut de-a lungul vieţii”. „Îmi pare atât de rău pentru această pierdere, pentru viaţa unei tinere frumoase care mai avea atâtea de descoperit de-a lungul vieţii”, a adăugat legistul, adresându-se celor dragi Elei.

“Este destul de clar pentru oricine să vadă că Ella a fost o tânără extrem de frumoasă, dar familia şi prietenii ştiu că era mult mai mult de atât. Era cea mai grijulie, iubitoare şi atentă persoane, cu un caracter atât de frumos. Inteligenţa, simţul umorului şi strălucirea ei luminau orice cameră în care intra. Odată cu pierderea ei, fiecare dintre noi a pierdut o bucată din inimă, o bucată care nu va putea fi înlocuită niciodată. Motto-ul Elei pentru viață era: ‘Reprezintă întotdeauna măreția’, și așa ne vom aminti de ea mereu și pentru totdeauna. Cea mai magnifică fiică și prietenă”, a conchis mama devastată a acesteia, Jane Emery.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Credea că o înşală iubitul, aşa că şi-a pus capăt zilelor. Familia este devastată. Tânărul britanic: “Am iubit-o pe fata aia incredibil de mult”