Antena Meniu Search
x

Până când moartea i-a despărţit: Doi tineri au ingerat otravă, după ce părinții nu i-au lăsat să se căsătorească, în Pakistan

Un cuplu a ingerat otravă, după ce părinții lor au refuzat să le permită să se căsătorească. Cei doi, identificați ca Muqaddas și Adnan din Pakistan, s-au sinucis chiar în momentul în care femeia era pe cale să se căsătorească cu un alt bărbat pe care părinții ei l-au ales.

de Redactia Observator

la 13.11.2021, 13:43

Doi tineri au ingerat otravă, după ce părinții lor nu i-au lăsat să se căsătorească
Doi tineri au ingerat otravă, după ce părinții lor nu i-au lăsat să se căsătorească - Shutterstock

Potrivit Vice, incidentul a avut loc în timp ce sărbătorile pentru nunta lui Muqaddas erau în desfășurare, cu puțin timp înainte de sosirea mirelui și a familiei sale.

''Romeo și Julieta'' au fost găsiți în stare critică duminică, 7 noiembrie, după ce au ingerat o substanță toxică și au fost transportați de urgență la spital, unde, din păcate, au fost declarați morți la sosire.

Potrivit poliției, Muqaddas și Adnan erau îndrăgostiți și sperau să se căsătorească, dar părinții lui Muqaddas au respins ideea și i-au aranjat nunta cu un alt pretendent.

Dragostea neîmplinită, o cauză frecventă a sinuciderilor

Pe acelaşi subiect

Într-un caz similar din 2016, un tânăr cuplu s-a sinucis prin ingerare de otravă în orașul Sargodha, după ce uniunea lor a fost respinsă de părinți.

Apoi, în 2017, în orașul Gujranwala, un tânăr cuplu necăsătorit a sărit în fața unui tren în mișcare.

Potrivit psihiatrului Abdul Wahab Yousafzai din Islamabad, poveștile fictive precum Romeo și Julieta și poveștile populare pakistaneze similare, cum ar fi Heer Ranjha, împreună cu mediatizarea senzațională și simplistă a sinuciderii, pot crește vulnerabilitatea în rândul tinerilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Până când moartea i-a despărţit: Doi tineri au ingerat otravă, după ce părinții nu i-au lăsat să se căsătorească, în Pakistan