Antena Meniu Search
x

Cristiano Ronaldo, ajutor pentru Turcia și Siria. Fotbalistul a trimis un avion plin cu provizii pentru victimile afectate de cutremure

Cristiano Ronaldo, care joacă în prezent la Al Nassr, a trimis un avion cu ajutoare pentru victimele cutremurelor din Sira și Turcia, informează Daily Mail, citat de News.ro.

de Redactia Observator

la 15.03.2023, 18:14

Fotbalistul a trimis un avion plin cu provizii pentru victimile afectate de cutremure
Cristiano Ronaldo, ajutor pentru Turcia și Siria - Profimedia

Ronaldo a decis să ajute oamenii din Siria și Turcia, după ce a văzut imaginile tragice din zonele afectate de cutremure. Portughezul a plătit pentru cumpărarea de corturi, alimente, perne, pături, paturi, hrană pentru bebeluşi şi medicamente.

Cristiano Ronaldo a trimis ajutoare către Turcia și Siria

Obiectele au fost trimise atât în Turcia cât şi în Siria.

Cristiano Ronaldo a mai făcut donaţii de-a lungul timpului. El a plătit cândva 83.000 de dolari pentru ca un copil să poată fi operat pe creier şi a donat 165.000 de dolari pentru finanţarea unui centru pentru bolnavii de cancer în Portugalia. În plus, fotbalistul a donat un milion de lire sterline spitalelor portugheze în pandemie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Cristiano Ronaldo, ajutor pentru Turcia și Siria. Fotbalistul a trimis un avion plin cu provizii pentru victimile afectate de cutremure