Antena Meniu Search
x

Cum a încercat un bărbat din California să-şi înece propria fiică de doar doi ani. În acelaşi timp, fiul cel mare era încuiat în maşină

Un bărbat din California a încercat să-și înece propria fiică, în vârstă de doar doi ani, într-un iaz, după ce şi-a încuiat fiul de cinci ani în maşină, relatează The Mirror. Timothy Ryan Shipman, în vârstă de 42 de ani, a fost arestat de polițiști după incidentul petrecut la tabăra de tineri Pali Mountain din Running Springs, California.

de Redactia Observator

la 28.10.2022, 10:45

Un bărbat din California a încercat să-şi înece propria fiică de doar doi ani
Un bărbat din California a încercat să-şi înece propria fiică de doar doi ani - Newsflash

Ofițerii departamentului șerifului din regiunea San Bernardino au fost trimiși spre tabără, în urma raportării unei înec.

Autorităţile au spus că bărbatul „a mințit ca să intre în unitatea securizată, și-a încuiat fiul de cinci ani în vehiculul său și a încercat să-și înece fiica de doi ani într-un iaz”.

Însă, personalul taberei a observat rapid ce se întâmplă și a reușit să salveze copiii, evitând tragedia.

Cei mici au fost transportați la spital 

Pe acelaşi subiect

Un reprezentat al autorităţilor a declarat: "Membrii personalului au reușit să recupereze copiii și să-i țină în siguranță până la sosirea personalului medical."

Cei mici au fost transportați la spital în stare stabilă și, ulterior, au fost predați mamei lor.

Tatăl a fost luat cu ambulanța și apoi arestat de poliție. Anchetatorii lucrează acum pentru a stabili motivul acțiunilor sale.

El este acuzat de tentativă de omor și cauțiunea lui a fost stabilită la 1 milion de dolari.

Incidentul are loc la doar câteva zile după ce un tată a fost arestat, pentru că și-a îngropat în mod repetat fiica, în vârstă de 6 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Cum a încercat un bărbat din California să-şi înece propria fiică de doar doi ani. În acelaşi timp, fiul cel mare era încuiat în maşină