Antena Meniu Search
x

Cum a rămas o femeie fără 150.000 de dolari și cu inima frântă, după ce și-a întâlnit "alesul" pe un site matrimonial: "Am fost sub vraja lui"

A crezut că și-a găsit sufletul pereche, însă a rămas cu inima frântă și cu 150.000 de dolari lipsă. Femeia din UK a fost dusă de nas de un escroc care îi promitea iubire, pe care îl întâlnise pe un site de înâlniri.

de Redactia Observator

la 17.09.2023, 17:11

Cum a rămas o femeie fără 150.000 de dolari și cu inima frântă, după ce și-a întâlnit "alesul" pe un site matrimonial
Cum a rămas o femeie fără 150.000 de dolari și cu inima frântă, după ce și-a întâlnit "alesul" pe un site matrimonial - Linda Young

Linda Young și-a făcut cont pe un site matrimonial pentru persoane cu vârsta peste 50 de ani. Femeia divorțase de bărbatul cu care a fost căsătorită timp de 24 de ani și voiam să înceapă o viață nouă. Apoi, norocul chiar a părut că este de partea ei. Femeia a declarat că a întâlnit rapid un bărbat frumos și s-a îndrăgostit iremediabil de el. Au început să vorbească prin mesaje zilnic și se sunau noaptea târziu, potrivit Insider.

Era atât de iubitor și grijuliu. Pur și simplu nu am putut opri adrenalina. Era o dependență. De fiecare dată când telefonul meu bâzâia sau aveam un mesaj de la el, toată lumea mea pur și simplu se lumina", a declarat femeia.

A rămas fără 150.000 de dolari și cu inima frântă

Romantismul lor părea să înflorească și chiar au început să-și planifice viața împreună. Totul însă avea să se destrame curând. Bărbatul a început să-i ceară bani, spunând că îi va investii în viitorul lor. 

Pe acelaşi subiect

Doar investim în viitorul nostru. Toate acestea se vor întoarce la noi”, i-a spus bărbatul.

Femeia nu și-a mai recuperat niciodată banii. Ea a spus că a fost „sub vraja lui” și că nu a reușit să-și dea seama la timp de capcana în care era.

Mi-a luat mult timp să trec peste rușine”, a spus ea.

Stacey Wood, un expert în neuropsihologie criminalistică, a declarat anterior pentru Insider că escrocii de gemul „investesc cu adevărat în dezvoltarea unei relații” și că „ar putea trece șase luni până când vor cere bani”.

„Este un angajament”, a adăugat ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Cum a rămas o femeie fără 150.000 de dolari și cu inima frântă, după ce și-a întâlnit "alesul" pe un site matrimonial: "Am fost sub vraja lui"