Antena Meniu Search
x

Video Cum arată o vilă nouă de 800.000 de lire sterline, refuzată de viitorii cumpărători. Lista lungă de defecte a devenit virală: "Casa mea din 1960 are mai puţine probleme"

O casă de coşmar care trebuia să fie vândută cu 800.000 de lire sterline face înconjurul internetului după ce viitorii cumpărători au refuzat să se mute acolo. Un inspector a filmat o listă lungă de probleme în locuinţa abia construită. 

de Redactia Observator

la 22.10.2023, 16:54

Cum arată o vilă nouă de 800.000 de lire sterline, refuzată de viitorii cumpărători. Lista lungă de defecte a devenit virală: "Casa mea din 1960 are mai puţine probleme"
Cum arată o vilă nouă de 800.000 de lire sterline, refuzată de viitorii cumpărători. Lista lungă de defecte a devenit virală: "Casa mea din 1960 are mai puţine probleme" - Tiktok - @kbinspections

Proprietatea "rușinoasă" era pe cale să fie predată noilor săi proprietari când s-a descoperit o listă lungă de defecte. Un inspector de locuințe a postat ruinele construcției pe TikTok după ce a fost angajat să efectueze un sondaj, relatează The Sun

Lista problemelor nu se termină, inspectorul a găsit uși de incendiu sparte, mașini de spălat vase stricate și două uși care nu funcționau. În videoclip, el a povestit cum casa cu trei etaje și cinci paturi nu era acceptabilă și orice dezvoltator care credea așa ceva era "rușinos".

Ce a găsit inspectorul în casa de coşmar

"800.000 de lire sterline și asta este ceea ce primești. Ușa de la intrare este desfăcută și ar dura în jur de opt săptămâni pentru una nouă. Trebuie să o repari singur astfel încât să nu îngheți iarna.

Pe acelaşi subiect

Apoi, când te uiți în bucătărie, e ușa de incendiu cu un spațiu de 20 mm pe cealaltă parte – așa că nu se conformează. În mașina de spălat vase, este o adâncitură mare și drăguță. Și apoi ușa din spate... nici ea nu este prinsă bine - încă opt săptămâni și va fi montată una nouă. 

"Așadar, 800.000 de lire sterline pentru această casă cu trei etaje și cinci dormitoare și asta este ceea ce dezvoltatorul consideră că este acceptabil de predat", a concluzionat inspectorul. 

Videoclipul a șocat sute de utilizatori

Videoclipul a șocat sute de utilizatori care s-au grăbit la comentarii. "Casa mea cu trei paturi, din 1960, am cumpărat-o cu 145.000 lire sterline. Are mai puține probleme decât o construcție nouă", a scris un utilizator. 

"Este la fel ca la noi în momentul de față, dar mult, mult mai rău. Balustrada noastră s-a prăbușit, ușile teraselor s-au desprins, garajul riscă să se prăbușească și acoperișul nu este terminat", a spus un proprietar, care locuiește în prezent într-o clădire nouă. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Cum arată o vilă nouă de 800.000 de lire sterline, refuzată de viitorii cumpărători. Lista lungă de defecte a devenit virală: "Casa mea din 1960 are mai puţine probleme"