Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Cum să aleg un sicriu pentru sora mea?" O mamă din UK s-a pus la somn cu dureri de burtă şi nu s-a mai trezit niciodată. Familia sfâşiată caută un răspuns

O femeie din UK cu inima frântă i-a adus un omagiu surorii ei mai mici după ce a primit un telefon care i-a schimbat viaţa. I s-a spus că aceasta s-a culcat cu dureri de burtă și nu s-a trezit niciodată. Acum familie plânge pierderea femeii de doar 39 de ani şi caută răspunsuri.

de Redactia Observator

la 03.09.2023, 11:12

Amanda Barber a rămas în căutarea răspunsurilor după ce sora ei Anne-Marie, în vârstă de 39 de ani, a murit în mod misterios în casa ei din Warrington, Cheshire. Femeia s-a plâns de dureri abdominale în seara zilei de 18 august și a decis să ia niște analgezice înainte de culcare. Dar când partenerul ei a mers să o verifice, nu a putut să o mai trezească, relatează Mirror.

Amanda, în vârstă de 41 de ani, lucra la McDonald's când a observat că a primit trei apeluri nepreluate și două mesaje de la partenerul lui Anne-Marie. Dar când ea l-a sunat înapoi, el a răspuns imediat și i-a spus „ a plecat”. Presupunând că sora ei tocmai plecase de acasă, ea a răspuns: „Unde a plecat?”, în care el a răspuns: „Nu. Ea a plecat de tot”.

"Era prea târziu"

„Și-a dat seama că nu respira și a făcut tot ce a putut pentru a o resuscita. A sunat la ambulanță, au venit și au dus-o la spital. Era prea târziu”, a mărturisit Amanda.

Pe acelaşi subiect

Anne-Marie suferea de endometrioza. Familia ei încă nu știe cum a murit și așteaptă rezultatele autopsiei. „Am fost eu și ea tot timpul. Ea a fost cea mai bună prietenă a mea; era sora mea de suflet. Încă mă lupt. Ne-am dus și am avut o întâlnire cu un director de pompe funebre și nici nu m-am putut abține să mă uit la sicrie. Sunt sora ei mai mare. La 39 de ani, nimeni din familia ei nu ar trebui să se uite la sicrie. Cum pot să stau acolo și să aleg un sicriu pentru ea?", a adăugat sora femeii.

Viaţa Annei, un calvar după prima naştere

Viața a devenit dificilă pentru Anne-Marie când endometrita ei s-a agravat după nașterea fiicei sale. Durerea o făcea adesea să se chinuie să iasă afară din casă, ceea ce a avut un impact asupra sănătății ei mintale. „Când a reușit să iasă, ea era încă viața și sufletul petrecerii. A făcut pe toată lumea să râdă, asta e tot ce a făcut vreodată. A fost o cântăreață foarte bună, a făcut o facultate de canto și a fost o mare fană a Shania Twain. Ea era foarte sociabilă și când nu avea dureri și nu se lupta cu demonii, îi plăcea să facă karaoke și să cânte bine”, a spus aceasta.

„A condus destul de multe locale înainte să nu mai aibă bani. Cea mai mare parte a muncii ei a fost munca la pub; avea o viață socială prin localuri. Ea a idolatrizat absolut viața nepoţelelor și nepoților ei. N-aş fi putut cere o mătușă mai bună. A fost uimitoare, a lăsat șase dintre ei în urmă. Le este dor de ea", a adăugat Amanda la final.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » "Cum să aleg un sicriu pentru sora mea?" O mamă din UK s-a pus la somn cu dureri de burtă şi nu s-a mai trezit niciodată. Familia sfâşiată caută un răspuns