Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cum s-a îmbrăcat un mire din UK în ziua nunţii sale. Oamenii au rămas stupefiaţi: "Nu ştia că azi se însoară?"

Un mire din Anglia a stârnit indignarea a mii de oameni, din cauza vestimentaţiei pe care a ales să o poarte în ziua nunţii sale. Fotografiile din timpul ceremoniei au ajuns virale.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 09.02.2022, 14:42

Violet Price, în vârstă de 16 ani, din Doncaster, a distribuit pe TikTok un clip despre „cea mai bună prietenă” a ei, Catherine Nicholson, într-o încercare de a-i sărbătoria nunta, după ce aceasta a anunţat-o că urmează să poarte rochia de mireasă. Videoclipul însă a dezvăluit un detaliu care i-a marcat pe internauţi, iar comentariile nu au încetat să apară. Potrivit Daily Mail, postarea a stâns până acum peste 1,7 milioane de vizualizări.

În ziua cea mare, mirele a ales să poarte un tricou negru de la brandul de streetwear, Palm Angels, pe care l-a asortat cu o pereche de blugi prespălaţi gri şi o pereche de pantofi sport casual. În acelaşi timp, mireasa, Caherine, în vârstă de 16 ani, a făcut tot posibilul ca în ziua cea mare să arate exact ca o prinţesă. A purtat o rochie de mireasă în stil sirenă, având o talie strânsă şi o trenă lună din dantelă care îi complimenta întreaga apariţie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

„Cea mai bună prietenă a mea îmi spunea acum câteva luni că nu se va îndrăgosti”, a scris Violet Price în dreptul videoclipului. Mai exact două luni mai târziu, tânăra a împărtăşit fotografii din ziua nunţii lui Catherine, ca o comparaţie între ceea ce spunea în trecut şi ceea ce se întâmpla în prezent. În ciuda poveştii de dragoste care s-a derulat aproape cu viteza luminii, internauţii cu ochi de vultur nu au scăpat un detaliu care a părut de-a dreptul şocant pentru un eveniment atât de important şi special: hainele alese de mire.

Vestimentaţia mirelui, criticată de mii de oameni

Mii de oameni şi-au exprimat indignarea cu privirea la imaginea de ansamblu a cuplului şi au criticat alegerea vestimentară a bărbatului.

„Nu știa că azi se căsătorește?”

„Când la 5 ai nunta şi la 6 ieşi cu prietenii la o bere”

„M-aş fi răzgândit de îndată ce l-aş fi văzut. Imaginaţi-vă să depuneţi tot efortul pentru a arăta superb în ziua nunţii şi apoi să vă vedeţi logodnicul arătând aşa...”, au fost câteva dintre comentariile oamenilor.

Alte persoane au fost însă mai preocupate de viteza cu care Catherine şi noul ei soţ au decis să îşi unească destinele, ţinând cont că aveau mai puţin de două luni de relaţie, potrivit lui Violet.

„Toţi vorbesc despre ce poartă, dar eu mă gândesc doar că ea spunea cu doar câteva luni în urmă că nu vrea să se îndrăgostească”

„Ea nu pare foarte fericită în legătură cu ceea ce se întâmplă”

Violet, obosită de comentariile negative la adresa prietenei ei, a susținut-o pe Catherine spunând într-o postare pe reţelele de socializare: „Pentru numele lui Dumnezeu, Cahterine e căsătorită și este foarte fericită. Nu o deranjează cum s-a îmbrăcat el, este căsătorită și asta e tot ce contează”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Cum s-a îmbrăcat un mire din UK în ziua nunţii sale. Oamenii au rămas stupefiaţi: "Nu ştia că azi se însoară?"