Antena Meniu Search
x

Un șofer român de TIR și-a ucis fosta soție la câțiva metri de fetița lor, în Anglia. Beatrice postase un video pe TikTok în care se săruta cu noul iubit

Stony Stoica, un șofer român de TIR în vârstă de 44 de ani, și-a înjunghiat fosta soția până la moarte, în Anglia, după ce tânăra de 36 de ani a postat un videoclip pe TikTok în care își săruta noul iubit. Bărbatul și-a recunoscut fapta, iar zilele trecute a fost condamnat la 18 ani de închisoare.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.02.2022, 11:30

Stony Stoica a fost condamnat la închisoare, după ce și-a ucis fosta soție la câțiva metri de fetița lor, în Anglia
Stony Stoica a fost condamnat la închisoare, după ce și-a ucis fosta soție la câțiva metri de fetița lor, în Anglia - Met Police

Stony Stoica s-a căsătorit cu Beatrice Cenușă în România, în anul 2009, dar au divorțat 10 ani mai târziu din cauza dependenței bărbatului de jocurile de noroc.

Omul era foarte gelos pe fosta lui soție, tânăra fiind un utilizator pasionat de TikTok, cu peste 17.000 de urmăritori. Pe 21 iulie anul trecut, Beatrice a postat un videoclip în care se săruta cu noul ei iubit, Claudiu M., ceea ce l-a înfuriat foarte tare pe Stoica. 

Românul și-a ucis fosta soție din gelozie

Două zile mai târziu, bărbatul a mers la locuința tinerei din East Dulwich, un cartier din sud-estul Londrei, și i-a înfipt un cuțit în piept.

Pe acelaşi subiect

"A existat o gelozie de lungă durată. El refuza să-i permită fostei sale soții să se angajeze în relații fără permisiunea lui, amenințând că o va ucide dacă ar face așa ceva. Tânăra i-a spus că nu mai sunt șanse de împăcare și că își dorește să-și refacă viața. Când a fost clar că a trecut mai departe și a început o relație cu un alt bărbat, inculpatul a ucis-o", a declarat în fața instanței procurorul Jocelyn Ledward, potrivit Daily Mail.

Camerele de supraveghere l-au surprins pe Stoica fugind din apartamentul fostei sale soții. 

Un vecin a găsit-o pe Beatrice într-o baltă de sânge înfipt în piept. Când a întrebat-o cine a făcut asta, femeia i-a spus că fostul ei soț.

Prăbușită pe caldarâm, femeia a reușit să-și sune iubitul printr-un apel video și să-i spună ce s-a întâmplat: "Claudiu, a intrat și m-a înjunghiat". Bărbatul a văzut cuțitul în piept, trupul și fața ei pline de sânge și a văzut-o pe femeie leșinând.

Ea încă respira când au sosit paramedicii. Din păcate, nu a putut fi salvată, fiind declarată decedată imediat după ora 2 dimineața.

Beatrice a fost înjunghiată de nouă ori

Tânăra de 36 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori, în timp ce fiica de 9 ani a cuplului, în vârstă de 9 ani, se afla la câțiva metri distanță, în dormitorul ei.

Copila a auzit țipetele mamei sale, iar polițiștii au scos-o din casă prin holul îmbibat de sânge.

"Pentru un copil să fie nevoit să audă țipetele mamei sale în timp ce este înjunghiată este îngrozitor. Este imposibil de evaluat daunele pe termen lung cauzate. Nu există nicio explicație în afară de faptul că ai fost consumat de gelozie", i-a spus lui Stoica judecătorul Usha Karu.

Inspectorul-șef Katherine Goodwin, care a condus ancheta, a declarat: "Atacul lui Stoica a fost atât de feroce, încât Beatrice a fost descoperită cu cuțitul încă înfipt în piept. Este în mod clar un om extrem de periculos. Nu numai că a ucis o femeie complet nevinovată, dar nici nu i-a păsat de faptul că fiica lor se afla în camera alăturată".

Judecătorul Usha Karu l-a condamnat pe Stoica la închisoare pe viață. El va trebui să execute cel puțin 18 ani după gratii înainte de a putea cere eliberarea condiționată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Un șofer român de TIR și-a ucis fosta soție la câțiva metri de fetița lor, în Anglia. Beatrice postase un video pe TikTok în care se săruta cu noul iubit