Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cum şi-a surprins o mireasă soţul orb în ziua nunţii: "Am simţit că arată ca un înger!"

O tânără şi-a surprins logodnicul orb în ziua nunţii cu cel mai frumos dar. Toţi invitaţii au lăcrimat când l-au auzit spunând: „Simt că arăţi ca un înger!”

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 26.10.2021, 17:00

Când Kelly Anne Ferraro a început să cumpere rochii de mireasă, știa că își dorește un design care să includă o mulțime de detalii mici și texturi diferite, astfel încât viitorul ei soț, care este orb, să poată simți cum arată în ziua nunţii.

Pe 2 octombrie, la o nuntă în aer liber din Mâine, tânăra a purtat o rochie albă, eterică, în drum spre altar, în timp ce cavalerul de onoare şi fratele mirelui i-au drescris acestuia cum arată.

Mirele: „Mi-a amintit de prima noastră întâlnire”

Anthony Ferraro, paralimpic la judo, muzician şi speaker motivaţional, a spus că a fost copleșit în momentul în care Kelly a ajuns în faţa altarului.

Pe acelaşi subiect

„Odată ce a ajuns la mine, mi-am pus mâinile pe rochia ei. Mi-a fost uimită mintea şi am început să plâng”, a spus el, potrivit Today. „Lucrurile tactile sunt foarte importante pentru mine. Îmi creează o imagine în cap despre felul în care arată lucrurile. Şi pot spune că am simţit că arăta ca un înger!”

Kelly a spus că a încercat câteva rochii la Loulette Bride din Brooklyn, New York, înainte de a găsi una care avea tot ce își dorea. Soțul ei își amintește şi acum fiecare mic detaliu.

„Avea o bandă de catifea în jurul ei și aceste broderii din dantelă. Flori brodate dintr-un bumbac moale. Spatele ei avea chiar și o textură. În plus, m-a surprins cu o jachetă personalizată care era efectiv uimitoare, pe care și-a pus-o mai târziu, avea nişte franjuri nebune care îi atârnau de braţe”, a povestit el. „Mi-a amintit de prima noastră întâlnire”

Cei doi s-au cunoscut pe o plajă din New Jersey în 2017, acolo unde era sora lui Kelly, care se întâlnea cu prietenul cel mai bun al lui Anthony, urmând ca şi aceştia să se căsătorească. Kelly tocmai se întorsese dintr-o călătorie în Thailanda, iar Anthony se întorsese de la antrenamentele de judo din Tokyo.

„Auzisem multe despre Anthony de la sora mea când mi-a menţionat de prietenul lor orb. L-am întâlnit şi nu ştiam cu adevărat cât este de orb şi m-am gândit «tipul ăsta nu arată orb, orice ar însemna asta». Există un stereotip în mintea ta, ei bine el arăta ca oricine altcineva care se plimba pe plajă”, a povestit proaspăta mireasă.

Secretul lui era faptul că învăţase deja tehnici de deplasare, inclusiv cum trebuie să meargă în zonele aglomerate şi cum să găsească umbra în timpul zilei, menţionând că prefera adesea să nu folosească bastonul pentru că „încearcă să nu pară orb”. Kelly l-a făcut imediat să se simtă confortabil, iar între cei doi s-a simţit o chimie din primele minute. „ Am simţit o conexiune. A fost foarte sinceră cu mine şi directă şi mi-a plăcut treaba asta”, a adăugat tânărul.

Prima întâlnire oficială

Romantismul nu a înflorit decât în ianuarie 2018, când Anthony a primit numărul lui Kelly de la sora ei și a sunat-o pentru a-i cere să meargă alături de el pe covorul roşu la premiera filmului „A Shot in the Dark”, un documentar despre experiența sa ca atlet orb. Kelly a fost de acord cu întâlnirea și a spus că a ales cu intenție o rochie de catifea pentru că dorea ceva ce Anthony să simtă pentru a crea o amintire a acelei nopți.

„Nu i-am spus niciodată nimic. Ea s-a gândit la toate astea mereu şi s-a gândit bine. Nimeni nu a făcut asta vreodată pentru mine”, a subliniat el.

Atenţia la micile detalii, un lucru care l-a făcut pe mire să se îndrăgostească

De atunci, Kelly a învățat tot mai multe tipuri pentru a-i crea experienţe tactile iubitului ei, viitor soţ, inclusiv modificând diferite lucruri din apartament pentru a deveni mai accesibil pentru el. Obiectele ascuţite au fost acoperite cu diferite dispozitive moi pentru a nu se răni, detalii care l-au făcut pe Anthony să se îndrăgostească tot mai tare de cea cu care a hotărât să îşi petreacă to trestul vieţii.

Recepția lor de nuntă, care a avut loc într-un cort, a fost aranjată astfel încât să fie potrivită şi pentru nevoile mirelui, ca de exemplu stâlpii au fost înveliți cu bule şi împodobiți cu flori, asigurându-se că Anthony se poate mișca liber şi paote sărbători evenimentul fără grija că s-ar putea răni.

Cei doi recunosc că au numai amintiri frumoase din ziua nunţii şi apreciază că oamenii au venit să le fie alături într-un moment atât de important.

Anthony și-a amintit că a ascultat un videoclip cu soţia sa în timp ce îmbrăca rochia de mireasă: „Când s-a îmbrăcat a început să plângă, aşa că am început şi eu să plâng în timp ce ascultam. A fost rochia perfectă, purtată de femeia perfectă pentru mine!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » Cum şi-a surprins o mireasă soţul orb în ziua nunţii: "Am simţit că arată ca un înger!"