Antena Meniu Search
x

Video Cursă nebună cu o ambulanţă furată: Un şofer drogat şi înarmat a gonit pe şosea cu paramedicul şi pacientul în maşină, în SUA

Cursă nebună pe o autostradă din Statele Unite. Un bărbat înarmat a furat o ambulanţă şi a pornit la goană cu paramedicul şi pacientul încă în maşină. Poliţia a reuşit să îl încercuiască în cele din urmă, iar acesta a fost nevoit să se predea.

de Redactia Observator

la 25.07.2021, 10:27

Vezi și

În timpul cursei, bărbatul a sunat la poliţie din ambulanţa furată. Deja era urmărit de mai multe maşini ale agenţilor pe o autostradă din Huston. La felefon se aude că vorbeşte cu dificultate. În ambulanţă era o adolescentă de 16 ani, în drum spre spital după ce fusese lovită de o maşină. Lângă ea, un paramedic. Pe drum însă, un bărbat a blocat autospeciala cu propria maşină. A îndreptat un pistol spre şoferul care a luat-o la fugă şi s-a urcat la volan. Femeia paramedic şi-a dat seama că ceva e în neregulă abia când ambulanţa a schimbat direcţia şi a luat-o pe autostradă.

Sam Peña, şef ambulanţă Houston: S-a uitat pe geamul desparţitor şi şi-a dat seama că e alt şofer, iar apoi suspectul şi-a îndreptat arma către ea.

Femeia şi-a păstrat însă calmul şi a aşteptat ca poliţia să intervină în timp ce se îngrijea de pacient. Agenţii au reuşit să blocheze în scurt timp toate căile ale acces.

Sam Peña, şef ambulanţă Houston: Mă bucur că toată lumea este bine. Dar este innaceptabil ca pompierii noştri şi echipajele noastre de intervenţie să fie atacate.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul se afla sub influenţa drogurilor

Atât paramedicul, cât şi pacienta au scăpat tefere.

''Am văzut-o pe targă. Spunea însă că se simte bine. Ceea ce mi s-a părut un pic nebunesc.''

Bărbatul arestat are 43 de ani şi în momentul în care a deturnat ambulanţa se afla sub influenţa drogurilor. A fost internat într-o clinică de psihiatrie. El are un cazier bogat la care se adaugă acum acuzaţii pentru atac cu armă mortală, răpire, jaf armat şi tentativă de evitare a arestului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Cursă nebună cu o ambulanţă furată: Un şofer drogat şi înarmat a gonit pe şosea cu paramedicul şi pacientul în maşină, în SUA