Antena Meniu Search
x

"Dacă citiți asta, înseamnă că am murit. Am ales să nu plâng". O tânără și-a anunțat sfârșitul pe LinkedIn, într-un mesaj emoționant pentru cei dragi

A luptat până la capăt, dar a știut mereu că va pierde lupta. O tânără a ales să își anunțe moartea printr-un mesaj emoționant pe LinkedIn.

de Monica Palade

la 29.02.2024, 22:04

Daniella Thackray, o tânără de 25 de ani din Leeds, care suferea de o formă rară și agresivă de cancer al căilor biliare, cunoscut sub numele de colangiocarcinom, a ținut să îi spună și logodnicului ei să treacă peste moartea ei și să se bucure de viață.

„Dacă citiți asta, înseamnă că am murit"

„Dacă citiți asta, înseamnă că am murit de cancer, iar familia postează mesajul meu final în numele meu. Așa că, spunând acestea, deși nu putem controla ce ni se întâmplă, putem controla modul în care reacționăm. Am ales să nu plâng pentru că îmi pierd viața, în ciuda faptului că eram atât de devastată, ci să mă bucur de fiecare clipă care îmi mai rămăsese. În cazul meu, în ciuda faptului că eram foarte sănătoasă și activă, în căile mele biliare a început un cancer care nu a fost cauzat de nimic și viața mea nu a mai fost ca înainte. Colangiocarcinomul este un cancer agresiv rar, fără cauze evidente. și nici un leac. Mi-am iubit viața. Tot ce am realizat a fost ceea ce mi-am dorit. Mi-am iubit slujba, mi-am iubit logodnicul, familia, prietenii și câinele, și casa pe care urma să o cumpărăm în viitorul pe care ni-l făceam împreună”, se arată în mesajul fetei, potrivit gbnews.com.

În mesajul pentru iubitul ei, Tom, Daniella, care a lucrat în resurse umane, a citat și din personajul Disney, Winnie the Pooh: „Dacă există vreodată un mâine când nu mai suntem împreună, există ceva de care trebuie să-ți amintești mereu. Ești mai curajos decât crezi, mai puternic decât pari și mai inteligent decât crezi. Dar cel mai important lucru este că, chiar dacă suntem despărțiți... voi fi mereu cu tine. Te iubesc și o voi face mereu. Îți mulțumesc că m-ai susținut și ai adus atât de multă dragoste și fericire în viața mea. Du-te și bucură-te de viața ta acum, o meriți.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Dacă citiți asta, înseamnă că am murit. Am ales să nu plâng". O tânără și-a anunțat sfârșitul pe LinkedIn, într-un mesaj emoționant pentru cei dragi