Antena Meniu Search
x

Galerie foto Doctor împuşcat mortal de un pacient fals într-un spital, în SUA. Bărbatul, care îl ameninţa de o săptămână, s-a prefăcut că are o urgenţă

Un chirurg celebru din Memphis, SUA a fost împușcat ieri, într-o sală de examinare, de un pacient care îl amenințase cu moartea de o săptămână.

de Redactia Observator

la 12.07.2023, 17:59

Dr. Benjamin Mauck a fost ucis la Clinica Campbell marți la ora 14:00. Ucigașul său, care stătea la pândă „de ore întregi”, a fost arestat afară după ce a fugit. Rămâne neclar care a fost motivul atacului, dar surse din clinică spun că acesta l-a amenințat pe Dr. Mauck timp de o săptămână, relatează Daily Mail.

Benjamin, în vârstă de 43 de ani, a fost amintit ca fiind un medic fenomenal. Mulți dintre pacienții săi, care l-au descris drept „bun, amuzant și inteligent”, au spus că le-a salvat viețile prin munca sa. El lasă în urmă o soție și doi copii mici.

Șeful poliției din Collierville, Dale Lane, a spus: "Este îngrozitor. E groaznic. Deci, aceasta pare a fi o interacțiune unu-la-unu care a avut loc într-o sală de control. Aceasta nu a fost o situație de împușcături în masă."

Într-o actualizare, departamentul de poliție a scris: "Suspectul incidentului este în custodie, în timp ce continuăm investigarea. Fie că ești la școală, la un magazin alimentar sau la locul de muncă, meriți să trăiești și să lucrezi fără frica unei arme", au adăugat poliţia.

Pe acelaşi subiect

Cu doar cinci zile în urmă, doctorul a fost proclamat în Revista Memphis și de grupul medical național Castle Connolly drept unul dintre cei mai buni medici ai orașului într-un articol.

Apropiaţii i-au adus sute de omagii pe reţelele sociale

"Am fost șocați să aflăm că clinica Campbell și chirurgul Le Bonheur, Ben Mauck, au fost uciși în mod tragic astăzi la clinica sa din Collierville", a scris un medic care îl cunoştea pe Benjamin.

"Ben a fost un prieten pentru mulți dintre noi – un membru respectat al familiei noastre Le Bonheur, un coleg iubit și un medic dedicat atâtor pacienți. Deja ne este dor de el. Moartea lui este o tragedie de neconceput și nu știu ce să spun. Îmi pare atât de rău pentru cei care l-au iubit și l-au cunoscut, pentru cei care au lucrat alături de el în fiecare zi", a adăugat el.

Zeci de omagii aduse doctorului au inundat marți rețelele de socializare. "Cineva care a fost întotdeauna o persoană cu adevărat amabilă. Cineva care a petrecut ani de zile studiind medicina pentru a deveni chirurg și a-i ajuta pe alții. Astăzi acel cineva era Ben Mauck", a scris una dintre colegele din facultate ale doctorului. "O, Doamne, am lucrat cu el timp de 8 ani. Acest lucru este atât de înfiorător. A fost împușcat și ucis de un pacient nemulțumit astăzi într-o sală de control. Sunt în total șoc. Te-am iubit, doctore Mauck, și ai ajutat atât de mulți oameni. RIP și rugăciuni pentru tânăra lui familie", a scris o altă colega a bărbatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Doctor împuşcat mortal de un pacient fals într-un spital, în SUA. Bărbatul, care îl ameninţa de o săptămână, s-a prefăcut că are o urgenţă