Antena Meniu Search
x

Doi adolescenți, un băiat și o fată, au fost găsiți morți într-un parc natural din Anglia. Ar fi făcut un pact de sinucidere

Tragedie în Anglia. Doi adolescenți, băiat și fată, au fost găsiți morți, într-un parc natural din Dorset, în urma a ceea ce anchetatorii și localnicii cred ca ar fi fost un pact de sinucidere.   

de Redactia Observator

la 27.01.2022, 15:41

Perechea a fost găsită marți dimineață, la Bothenhampton Reservoir, Wych Hill, lângă Bridport, în Dorset. Oficial, Poliția din Dorset a anunțat că nu există circumstanțe suspecte în legătură cu decesul celor două persoane și medicul legist a fost anunțat.

Tinerii au fost găsiți de un localnic care a anunțat poliția

Locuitorii din zonă spun că sunt șocați de cele descoperite în rezervație. „Este un lucru îngrozitor ce s-a întâmplat și niciodată nu ne-am mai confruntat cu asta aici. Este foarte supărător și comunitatea nu poate crede ce s-a întâmplat. Este ultimul lucru la care te aștepți să se întâmple într-o comunitate atât de liniștită. Probabil va lăsa zona în stare de șoc pentru o perioadă de timp, deoarece au existat doar zvonuri despre ceea ce s-a întâmplat. Comunitatea noastră nu a avut confirmare”, a spus Joe Hackett, potrivit Mirror.

Urmează să se efectueze autopsie asupra cadavrelor pentru a stabili exact cum au murit, iar o anchetă este de așteptat să fie deschisă în următoarele zile. 

Pe acelaşi subiect

Vestea morții celor doi adolescenți a șocat întreaga comunitate

„Rudele lor apropiate au fost informate și medicul legist a fost anunțat”, se arată într-un comunicat oficial al poliției din Dorset.

Primarul localității Bridport a declarat că vestea descoperirii celor două cadavre a fost ”sfâșietoare pentru întreaga comunitate”. Familiile celor doi adolescenți primesc consiliere, pe măsură ce ancheta continuă pentru a afla ce s-a întâmplat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Doi adolescenți, un băiat și o fată, au fost găsiți morți într-un parc natural din Anglia. Ar fi făcut un pact de sinucidere