Antena Meniu Search
x

Doi băieți de doar 12 ani, arestați de poliție în cazul unui tânăr de 19 ani din UK, mort după ce a fost înjunghiat în plină stradă

Doi băieți de doar 12 ani din Marea Britanie sunt considerați suspecți și au fost arestați în cazul unei crime tragice care a avut loc în urmă cu doar câteva zile. După cum transmite The Independent, victima acestei tragedii, Shawn Seesahai, în vârstă de 19 ani, a fost înjunghiat la începutul acestei săptămâni în Wolverhampton, un orășel din apropiere de Birmingham.

de Redactia Observator

la 16.11.2023, 10:56

Poliția din Marea Britanie, imagine cu scop ilustrativ
Doi băieți de doar 12, arestați de poliție în cazul unui tânăr de 19 ani, mort după ce a fost înjunghiat în plină stradă - Shutterstock

În acest moment, autoritățile britanice nu au oferit detalii despre cei doi băieți care au fost arestați în cazul acestei crime și au transmis doar faptul că aceștia au fost luați de acasă și că se află în custodia poliției.

"Gândurile noastre rămân cu familia lui Shawn, care a primit constant informații despre ultimele descoperiri.A ncheta noastră continuă și continuăm să încurajăm pe oricine cu informații să ne contacteze", a explicat Dave Sanders, unul dintre anchetatorii care investighează această crimă.

Un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță din West Midlands a declarat că un echipaj fost chemați la locul tragediei luni, la 20:41, și a ajuns acolo după doar 3 minute. "Echipajele au găsit un bărbat care a suferit răni grave în incident și se afla într-o stare critică", explică oficialul.

"Au început imediat măsurile de resuscitare, dar, din păcate, în ciuda celor mai bune eforturi, a devenit evident că nu se poate face nimic pentru a-l salva și el a fost declarat mort la fața locului", a mai adăugat oficialul.

După sfârșitul tragic al tânărului, autoritățile au decis să crească numărul de patrule în zona în care acesta a fost înjunghiat. De asemenea, oficialii le cer celor care au informații care ar putea ajuta în această anchetă să le împărtășească cu polițiștii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Doi băieți de doar 12 ani, arestați de poliție în cazul unui tânăr de 19 ani din UK, mort după ce a fost înjunghiat în plină stradă