Antena Meniu Search
x

Foto Doi fraţi de 18 ani şi-au omorât tatăl vitreg pentru că a violat-o pe sora lor de doar 9 ani. Bărbatul din SUA ar fi agresat şi alţi minori

Doi fraţi din Texas au fost acuzaţi de crimă, după ce şi-au bătut până la moarte tatăl vitreg, drept pedeapsă după ce au aflat că o violase pe sora lor vitregă de doar 9 ani. După ce l-au lăsat fără viaţă, cu ajutorul unui prieten i-au abandonat trupul pe un câmp.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 27.01.2022, 16:36

Fraţii Trevino
Doi fraţi de 18 ani şi-au omorât tatăl vitreg pentru că a violat-o pe sora lor de doar 9 ani - Fidalgo County Jail

Christian Trevino și Alejandro Trevino, ambii în vârstă de 18 ani, au fost arestați sâmbătă de Departamentul de Poliție din Pharr pentru uciderea brutală a lui Gabriel Quintanilla, în vârstă de 42 de ani, joia trecută. Autoritățile l-au prins și pe prietenul lor, Juan Eduardo Melendez, în vârstă de 18 ani, care i-a ajutat pe frați să-l atace pe tatăl surorii lor vitrege.

Departamentul de Poliție Pharr a spus că Quintanilla a fost bătut cu un pumnal metalic de autoapărare și aruncat în platforma unei camionete înainte ca inculpații să-i abandoneze cadavrul într-un câmp din McAllen, relatează Daily Mail. Anchetatorii spun că este posibil ca tatăl să fi fost încă în viaţă la acel moment.

Incidentul ar fi avut loc joia trecută, când faţii Trevino au mers să-l caute pe bărbat în reşedinţa sa dintr-un parc de rulote, după ce au aflat că ar fi molestat-o pe sora lor. Poliţiştii spun că ar fi avut loc o ceartă între cei trei bărbaţi, înainte ca Quintanilla să încerce să fugă de ei. Au reuşit însă să-l încolţească într-un complet de apartamente, moment în care a apărut şi prietenul lor, Eduardo Mendelez. Atunci a urmat o a doua rundă de bătaie. L-au lăsat în stare inertă şi au părăsit locul atacului pentru a-şi schimba vehiculele, urmând a se întoarce mai târziu să-l caute pentru o a treia rundă de bătaie. S-au oprit doar atunci când bărbatul nu mai dădea semne de viaţă, i-au pus cadavrul într-o camionetă şi l-au abandonat pe un câmp.

Atât Christian Trevino, cât și Melendez au fost acuzaţi de crimă capitală, agresiune extrem de gravă şi implicare în activităţi criminale organizate. Alejandro Trevino a fost acuzat de agresiune calificată și implicare în activități criminale organizate.

Pe acelaşi subiect

Tatăl vitreg fusese acuzat în trecut pentru alte abuzuri sexuale asupra minorilor

Adjunctul şefului de poliție din Pharr, Juan Gonzalez, a spus că acuzațiile de crimă capitală nu au fost depuse împotriva lui Alejandro Trevino, deoarece Christian Trevino și Melendez au fost cei care l-au bătut pe bărbat până şi-a dat ultima suflare. De asemenea, şeful poliţiei, Andy Harvey, a dezvăluit în timpul unei conferinţe de presă, marţi, că Quintanilla avea un mandat de arestare din 2019 pentru că ar fi abuzat un alt minor. De asemenea ar fi agresat sexual o fetiţă între 2014 şi 2016.

„Evident că se ascundea de noi”, a declarat acesta.

Nu au fost făcute publice informaţii privind starea actuală a copilei de 9 ani, urmând a se stabili dacă poate fi preluată de alte rude sau va fi internată într-un centru de plasament pentru minori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Doi fraţi de 18 ani şi-au omorât tatăl vitreg pentru că a violat-o pe sora lor de doar 9 ani. Bărbatul din SUA ar fi agresat şi alţi minori