Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un bărbat de 41 de ani găsit mort în propria casă cu mâinile și picioarele legate de pat, în Italia. "Abandonat după ce un joc erotic s-a terminat prost”

Mister în jurul morții unui bărbat de 41 de ani. A fost găsit cu mâinile și picioarele legate de pat în propria casă. Anchetatorii cred că la mijloc a fost un joc erotic care s-a terminat prost.

de Redactia Observator

la 14.03.2023, 13:13

Ancheta asupra sfârșitului tragic al lui Alessandro Gozzoli continuă. Italianul de 41 de ani a fost găsit mort cu mâinile și picioarele legate, în locuința sa din Casinalbo di Formigine, Modena. O autopsie urmează să aibă loc pentru a stabili cu exactitate cauza morții. „Întotdeauna i-am spus să nu aibă încredere în oamenii pe care tocmai i-a întâlnit”, dar era prea bun, suficient pentru a lăsa primul străin să intre în casă”, a declarat un prieten de-al său, potrivit fanpage.it.

Un joc erotic terminat prost

Polițiștii cred că persoana care l-a ucis, l-a abandonat după ce un joc erotic pe care îl puseseră la cale a sfârșit prost. Oamenii legii caută și în conversațiile și înregistrările telefonice ale lui Alessandro Gozzoli pentru a aduna cât mai multe probe în încercarea de a face lumină în acest caz.

Criminaliștii fac reconstituirea pentru a afla ce s-a întâmplat exact în seara zilei de 9 martie. Alessandro a fost găsit fără viață de sora lui, care nu reușea să dea de el, după ce a aflat că nu se prezentase la muncă. Și mașina lui dispăruse din garaj, însă ulterior a fost descoperită abandonată.

Pe acelaşi subiect

Și analiza imaginilor de pe camerele de supraveghere din zonă este esențială pentru a aduna date. Pe trupul bărbatului nu au fost găsite urme de violență și se crede că ar fi murit prin asfixiere, lucru care va fi confirmat sau infirmat de autopsie. Se crede că la mijloc a fost doar o partidă de amor care a mers prost și nu o crimă premeditată.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a fost găsit legat de pat și purtând doar lenjerie intimă. De asemenea, frânghiile fuseseră înnodate în jurul gleznelor. Prietenii spun însă că nu poate fi vorba despre un joc erotic pentru că Alessandro era foarte liniștit. Era „prea tăcut”, o persoană calmă căreia „nu-i plăceau anumite lucruri”. „Îi era frică de tot și nici nu avea timp să fie cu noi seara, muncea atât de mult. În schimb, poate i-a deschis ușa cuiva pe care nu-l cunoștea. Era un om foarte bun, nu înțelegem cine i-ar fi putut face așa ceva”, au declarat prietenii.

Alessandro Gozzoli era originar din Bazzano și era angajat într-o agenție de ocupare a forței de muncă din Modena.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Un bărbat de 41 de ani găsit mort în propria casă cu mâinile și picioarele legate de pat, în Italia. "Abandonat după ce un joc erotic s-a terminat prost”