Antena Meniu Search
x

Doi tineri, cei mai buni prieteni, ucişi după ce motocicleta pe care se aflau a fost izbită de o maşină, în UK: "Nu se mai întorc acasă"

Lacrimi şi suferinţă fără de sfârşit pentru două familii, după moartea a doi cei mai buni prieteni. Tinerii se aflau pe o motocicletă când au fost izbiţi de o maşină, într-un teribil accident rutier din Vinerea Mare pentru catolici, în Marea Britanie.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 18.04.2022, 13:50

Harry Atkinson, în vârstă de 20 de ani şi Lewis Meeson, în vârstă de 21 de ani
Doi tineri, cei mai buni prieteni, ucişi după ce motocicleta pe care se aflau a fost izbită de o maşină, în UK - Greater Manchester Police

Cei mai buni prieteni – Harry Atkinson, în vârstă de 20 de ani şi Lewis Meeson, în vârstă de 21 de ani, au fost ucişi după ce motocicleta lor s-a ciocnit puternic cu o maşină în Oldham, în Vinerea Mare pentru catolici, relatează The Sun

Poliţia a ajuns la faţa locului, pe High Barn Street din Royton, după ce au fost trimise mai multe solicitări de urgenţă imediat după ora 11, sâmbătă. Serviciile de urgență au încercat cu disperare să-i salveze pe ambii tineri, dar din cauza rănilor extrem de grave, decesul a fost pronunţat la faţa locului.

Familiile celor doi băieţi, sfâşiate de durere

Într-un omagiu emoționant, familia lui Harry a transmis câteva gânduri emoţionante şi a mulţumit oamenilor pentru sprijinul primit. „Viața și moartea lui îi va afecta pe mulți oameni - mai ales pe cei care îl iubesc cu drag. Harry avea 20 de ani, un tânăr iubitor, amabil și grijuliu; atât de plin de viață - fericit în meseria sa de instalator, cu toată viața în față. Vrem să mulțumim tuturor celor care au acordat primul ajutor, care au făcut tot posibilul să salveze atât viaţa lui Harry, cât și a prietenului său și au ajutat celelalte persoane implicate în teribilul incident. Mulțumim polițiștilor care au arătat atâta bunătate și compasiune și mulțumesc pentru cuvintele amabile și sprijinul tuturor. Harry este prețios pentru noi și, în timp ce încercăm să ne obişnuim cu realitatea dură că nu se întoarce acasă, le cerem oamenilor să ne ofere ca familie puțină intimitate, timp și spațiu în suferință în felul nostru”, transmite familia.

Pe acelaşi subiect

Familia lui Lewis spune de asemenea că a fost „complet devastată” de pierderea fiului lor „iubit”: „Suntem cu adevărat copleşiţi de toată dragostea şi tot sprijinul din partea comunității și din partea prietenilor și apropiaţilor lui Lewis. Acest lucru a întărit ceea ce știam deja: că el este iubit și prețuit de toți cei care l-au cunoscut. Familia ar dori să mulțumească tuturor pentru sutele de mesaje frumoase și pozitive primite. Suntem atât de recunoscători și ne-a adus multă mângâiere în această perioadă îngrozitoare.”

O pagină GoFundMe a fost creată cu scopul de a strânge bani pentru a ajuta familiile cu costurile iminente ale înmormântărilor, iar un meci de fotbal caritabil va fi jucat în memoria ambilor băieţi.

Sergentul Phil Shaw, de la Unitatea de Investigare a Coliziunilor Grave a Poliției din Greater Manchester, a transmis condoleanţe familiilor îndurerare şi a anunţat că autorităţile depun toate eforturile necesare pentru a stabili care au fost circumstanţele exacte ale producerii accidentului mortal.

„Gândurile mele se îndreaptă către familiile celor doi tineri care și-au pierdut viața în mod tragic astăzi după acest incident îngrozitor. Facem tot ce putem pentru a înțelege cum a apărut această coliziune pentru a ne asigura că familiile ambelor victime primesc răspunsurile de care au nevoie, iar ofițerii noștri specialiști le oferă sprijin în acest moment devastator. Dacă ați fost în zonă cu puțin timp înainte de ora 11 dimineața și aveți filmări cu camera de bord sau ați văzut vehiculele implicate în această coliziune, atunci vă îndemn să ne contactați pentru a putea reuni cât mai multe informații posibile şi pentru a stabili circumstanțele evenimentelor din această dimineață”, a declarat sergentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Doi tineri, cei mai buni prieteni, ucişi după ce motocicleta pe care se aflau a fost izbită de o maşină, în UK: "Nu se mai întorc acasă"