Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Două eleve au fost călcate în picioare și aruncate într-un lac de un grup de 30 de adolescenți, în Anglia. Momentul a fost filmat

O filmare distribuită pe rețelele de socializare arată momentul șocant în care două eleve din Marea Britanie sunt atacate de un grup de 30 de adolescenți, apoi sunt aruncate într-un lac din apropiere.

de Redactia Observator

la 16.02.2022 , 14:07

În imaginile extrem de tulburătoare se poate vedea cum gașca de adolescenți lovește două fete căzute la pământ. O femeie care a asistat fără să vrea la atacul elevilor se aude pe filmare când strigă disperată să le lase în pace. Imediat, câțiva tineri au amenințat-o pe femeie cu bătaia, dacă mai încearcă să intervină. Incidentul a avut loc în apropierea unui parc din Leeds, potrivit leeds-live.co.uk, care publică imaginile tulburătoare.

Femeia a dezvăluit că fetele au fost aruncate în lacul din parc de grupul de tineri.

Două eleve au fost bătute și umilite de o bandă de 30 de adolescenți din Leeds

captura video

Articolul continuă după reclamă

Reprezentanții școlii The Bishop Young Church of England Academy din Leeds, la care învățau elevii implicați în scandal, au emis o declarație în care îi avertizează pe părinți în legătură cu ”comportamentul care lasă de dorit al elevilor”, în drum către sau de la școală.

Pe acelaşi subiect

Reacția școlii după atacul brutal asupra celor două eleve

În scrisoarea semnată de directorul Rachael Cole se arată că au existat în ultimele zile ”unele incidente de comportament neadecvat pe drumul către și de la școală în comunitatea noastră. Deși aceste incidente implică o minoritate dintre studenții noștri, ele au avut un impact negativ asupra comunității locale și a reputației Academiei noastre. Colaborăm foarte strâns cu părinții, poliția și comunitatea locală pentru a aborda aceste probleme și pentru a ne asigura că studenții noștri sunt cetățeni responsabili care aduc o contribuție pozitivă societății noastre”.

Poliția din West Yorkshire a anunțat că a deschis o anchetă în urma incidentului din parc.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Mapamond » Două eleve au fost călcate în picioare și aruncate într-un lac de un grup de 30 de adolescenți, în Anglia. Momentul a fost filmat