Antena Meniu Search
x

"E timpul să aflu ce face aeroportul cu bagajul meu". Un tânăr a montat o cameră în geamantan şi a publicat înregistrarea pe TikTok

Ce se întâmplă cu bagajele noastre după ce sunt verificate la aeroport? Ei bine, ne arată chiar un bărbat care, din curiozitate, a amplasat o cameră pe bagajul său, după ce a trecut de poarta de check-in. Filmarea, postată ulterior pe TikTok, a devenit virală.

de Redactia Observator

la 09.05.2023, 17:50

Un tânăr a montat o cameră în geamantan şi a publicat înregistrarea pe TikTok
Un tânăr a montat o cameră în geamantan şi a publicat înregistrarea pe TikTok - TikTok / thomasmiller719

Thomas Miller, un creator de conținut de pe TikTok, a devenit viral după ce a postat un videoclip care arăta ce se întâmplă cu valiza lui, după ce este dusă la cală. În videoclip, care a strâns peste 14,1 milioane de vizualizări, Thomas pune o cameră de filmat pe geamantan, înainte de a fi verificat la porțile din aeroport, potrivit DailyMail.

„E timpul să aflu ce face aeroportul cu bagajul meu”, spune bărbatul. Astfel, cei care îl urmăresc pe bărbat au avut ocazia să vadă valiza trecând printr-o bandă transportoare și făcând câteva răsuciri și întorsături pe parcurs. Apoi, geanta trece rapid pe lângă un membru al echipajului. În cele din urmă, valiza este așezată împreună cu celelalte valize din avion, gata să fie dusă la destinație.

Clipul a strâns peste 14,1 milioane de vizualizări

Părerile oamenilor au fost împărțite.

Pe acelaşi subiect

„Nu știu la ce mă așteptam, dar știu că mă așteptam la mai mult”.

O altă persoană a adăugat: „În sfârșit, conținut de care avem nevoie de fapt”.

„Știam la ce să mă aștept, dar îmi doream mai multă dramă.”

„A fost o aventură atât de distractivă”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » "E timpul să aflu ce face aeroportul cu bagajul meu". Un tânăr a montat o cameră în geamantan şi a publicat înregistrarea pe TikTok