Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto "Era ca într-un film de groază”. O femeie s-a trezit cu casa plină de viermi, care ieșeau de peste tot. Motivul dramatic din spatele infestării locuinței din Anglia

O femeie s-a trezit cu casa plină de viermi fără să aibă nici cea mai vagă bănuială de ce se întâmpla în apartamentul de deasupra sa. Problemele au început în urmă cu doi ani și jumătate, când în tot blocul s-a simțit un miros urât. În ciuda plângerilor făcute de vecini, autoritățile nu au făcut verificări.

de Monica Palade

la 04.04.2023 , 09:33

În februarie 2022, cadavrul Sheilei Seleoane, în vârstă de 58 de ani, avea să fie găsit în apartamentul său din Peckham, din sudul Londrei. Din femeie nu mai rămăseseră decât oasele. Acum, la mai bine de un an, rezidenții se gândesc să dea în judecată asociația de locuințe Peabody, pentru că li s-a ignorat solicitările.

Viermii ieșeau de peste tot

O locatară a povestit coșmarul pe care l-a trăit în cei doi ani când apartamentul său, aflat sub locuința Sheilei Seleoane a fost invadat de viermi. La câteva săptămâni după ce se crede că vecina sa a murit, aceasta a încercat să își schimbe becurile, când s-a trezit cu viermi care au căzut din tavan.

Articolul continuă după reclamă

Problema a persistat, iar femeia avea să găsească viermi peste tot ăn apartamentul ei în lunile următoare. „Era ca și cum trăiam într-un film de groază”, a povestit ea pentru Mirror.

Pe acelaşi subiect

A luat legătura cu asociația, dar i s-a spus că nu se ocupă de viermi. Audrey, care locuia în același bloc, a spus că a ajuns acasă după o călătorie de serviciu și a fost izbită de un miros urât „ca de cadavru”, atunci când a urcat în lift. Alți vecini au încercat să pună prosoape și cearceafuri sub ușă, pentru a nu le intra mirosul în casă. Donatus Okeke, care locuiește cu soția sa, Evelyn și cu cei trei copii ai lor, a spus că nu puteau mânca sau dormi în apartamentul lor din cauza mirosului.

Reamintim că trupul unei femei a fost găsit într-un apartament din Londra, la doi ani după ce vecinii s-au plâns că simt un miros urât, în luna februarie 2022. Locatarii blocului din Peckham, Londra, au devenit din ce în ce mai îngrijorați de starea femeii, după ce au observat cutia poştală plină şi că avizele de intrare forțată de pe ușa ei au fost aparent ignorate.

Oamenii au fost şocaţi când au aflat că cele mai mari temeri ale lor au fost confirmate. Vecinii din bloc spun că femeia datora mii de lire la chirie și că de doi ani se plângeau întruna de un miros urât în clădire. Ei susțin că au început să raporteze duhoarea în octombrie 2019 către asociația lor de locuințe și că în toată această perioadă cutia ei a poştală a fost plină.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Mapamond » "Era ca într-un film de groază”. O femeie s-a trezit cu casa plină de viermi, care ieșeau de peste tot. Motivul dramatic din spatele infestării locuinței din Anglia