Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Drum lin spre ceruri, Duţule". La doar 31 de ani, Ionuţ a ales moartea. Se crede că tânărul din Iaşi şi-a filmat ultimele clipe din viaţa sa

La doar 31 de ani, Ionuţ a decis să îşi încheie toate socotelile cu viaţa. Nu a mai vrut să trăiască fără femeia iubită cândva şi fără copilul, despre care apropiaţii spun că nu i se dădea voie să îl mai vadă. Astfel, în loc de rămas bun, tânărul din Iaşi a ales se pare să îşi înregistreze ultimele clipe din viaţă.

de Monica Palade

la 04.09.2024 , 08:51

Ionuţ nu şi-a mai revenit după despărţirea de mama copilului său. Supărtă, femeie nu îi mai dădea voie să îl vadă nici pe fiul său. Iar asta l-a măcinat şi distrus pe interior. Nu mai voia să meargă astfel înainte. Luni, aflat în casa părinţilor săi, tânărul a aşteptat să se lase seara să îşi ducă planul macabru la bun final. S-a sinucis în curtea casei, iar cea care l-a descoperit a fost chiar mama sa, scrie BZI.

A ales moartea la doar 31 de ani

Oamenii au sunat de urgenţă la 112, dar medicii nu au mai putut decât să constate decesul. Trupul său a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, în vederea necropsiei.

Articolul continuă după reclamă

„La data de 02 septembrie a.c., polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat în curtea imobilului din Municipiul Iași. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat de 31 de ani. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale, în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Pe acelaşi subiect

Vestea morţii i-a şocat pe apropiaţi care au scris mesaje emoţionante pe reţelele de socializare. „Dumnezeu să te ierte, fratele meu (Duţule), şi nu-mi vine să cred cum ai plecat așa de tânăr, lăsându-ne pe toți cu atâtea amintiri pe care nu le vom mai retrăi! Te iubesc, Tiron Ionuț. Drum lin spre ceruri”.

„Dumnezeu să te ierte, Duțu. Chiar dacă ne-am certat, îmi doream să te știu bine, nu să aflu asta. Erai un băiat cu suflet bun, rău de gură, dar cu intenții bune și știi că țineam la tine și nu aș fi vrut vreodată să știu că ai făcut asta. Vei rămâne mereu în sufletele noastre, drum lin spre cer”.

„Frumosul meu, te-ai dus! N-am să te uit niciodată”, „}nger drag, te-ai dus”, „Dumnezeu să-l odihnească în pace și liniște!”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Putea fi evitată tragedia provocată de inundațiile din Galați?
Observator » Evenimente » "Drum lin spre ceruri, Duţule". La doar 31 de ani, Ionuţ a ales moartea. Se crede că tânărul din Iaşi şi-a filmat ultimele clipe din viaţa sa