Antena Meniu Search
x

Foto Familie cu inima zdrobită: Băieţelul cu ''cel mai frumos zâmbet'' a murit subit în somn, în UK

Un copil de doi ani, care a murit brusc în somn, a fost descris drept ''cel mai fericit băiat pe care îl veți întâlni vreodată''.

de Redactia Observator

la 24.11.2021, 14:08

Băieţelul cu ''cel mai frumos zâmbet'' a murit subit în somn
Băieţelul cu ''cel mai frumos zâmbet'' a murit subit în somn - GoFundMe

Paramedicii nu au putut să-l resusciteze pe Arlo Canter, după ce băieţelul a fost găsit fără suflare sâmbătă dimineața, 20 noiembrie, acasă la Cardiff. Se înțelege că copilul a murit fără să existe vreun avertisment, în timpul nopții, deși natura exactă a morții sale rămâne încă neclară, a raportat Wales Online.

Familia este zdrobită de pierderea băieţelului

Mama lui Arlo, Kirsty Houston, tatăl Cameron Canter și fratele său, Teddy, în vârstă de trei ani, au fost lăsați să-și plângă pierderea bruscă. Scriind pe rețelele de socializare, mama a spus: ''Eu și Cameron suntem absolut zdrobiți să spunem că vineri seara l-am pierdut pe frumosul nostru băiețel Arlo. După cum vă puteți imagina, suntem cu toții devastaţi acum și știm că avem atât de mult sprijin și dragoste în jurul nostru. A avut cel mai frumos zâmbet care lumina camera și suntem atât de mândri de băiatul uimitor care a fost. Nu există cuvinte pentru a descrie durerea pe care o simțim acum, dar împreună încercăm să fim puternici pentru a-l sprijini pe Teddy în această perioadă grea''. 

Tatăl devastat a afirmat că Arlo nu avea probleme majore de sănătate, în afară de o formă uşoară de astm. El a spus că fiul său era fericit cu doar câteva ore înainte de a muri: "Personal, încă nu-mi vine să cred că s-a întâmplat. Simt că trebuie să mă duc să-l iau de la creșă". Două pagini GoFundMe au fost create pentru a strânge bani pentru costurile de înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Familie cu inima zdrobită: Băieţelul cu ''cel mai frumos zâmbet'' a murit subit în somn, în UK