Antena Meniu Search
x

Femeie din SUA, acuzată că a agresat sexual doi frați gemeni de 15 ani. Îi promitea unuia dintre ei că va fugi cu el în lume când va fi mai mare

Caz șocant în SUA. O femeie a fost acuzată că a agresat sexual doi frați gemeni, după ce i-a invitat la ea acasă ca să fumeze împreună marijuana.

de Redactia Observator

la 31.08.2023, 19:38

Femeie de 37 de ani, acuzată că a agresat sexual doi frați gemeni de 15 ani. Îi promitea unuia dintre ei că va fugi cu el în lume când va împlini 17 ani
Femeie de 37 de ani, acuzată că a agresat sexual doi frați gemeni de 15 ani. Îi promitea unuia dintre ei că va fugi cu el în lume când va împlini 17 ani - Facebook

Ashleigh Watts, în vârstă de 37 de ani, a fost prinsă în capcană de polițiști, după ce aceștia au găsit un adolescent, care era dispărut de trei săptămâni, în casa ei din Chesapeake, Virginia. Când polițiștii au ajuns la fața locului, femeia era dezbrăcată și le-a cerut acestora să aștepte afară pentru ca ea să se poată îmbrăca. Polițiștii l-au găsit apoi pe adolescentul dispărut în dormitorul femeii, purtând doar boxeri, potrivit The Sun.

După ce a fost luat în custodia autorităților, tânărul a mărturisit că Ashleigh a promis că va fugi cu el când acesta va împlini 17 ani. Femeia, mamă a doi copii, a fost arestată pe 17 august. 

Adolescentul, orbit de promisiunile femeii

Polițiștii au început să o investigheze pe Ashleigh Watts după ce au primit un pont anonim despre presupusele ei întâlniri cu adolescenții în februarie. Autoritățile au declarat că soțul femeii a venit acasă într-o noapte, în jurul orei 2 dimineața și a găsit-o pe aceasta goală în partea de sus a corpului, pe canapea. Ulterior, el le-a spus anchetatorilor că unul dintre băieții de 15 ani era lângă ea și „se preface că doarme”.

Pe acelaşi subiect

Adolescentul le-a spus părinților săi că a mers acasă la femeie ca să fumeze marijuana și că ulterior a adormit pe canapea.  Părinții lui le-au spus polițiștilor că cei frați erau sunt în mod regulat acasă la Ashleigh. Documentele poliției susțin că unul dintre adolescenți ar fi întreținut relații sexuale cu ea încă din iunie 2022.

Polițiștii spun că tânărul a mărturisit și că el și femeia erau „îndrăgostiți” și că ea „avea să divorțeze de soțul ei și se vor căsători” când acesta a împlinit 17 ani.

Autoritățile susțin că băiatul a fugit de acasă și a fost găsit ascuns în dormitorul femeii, trei săptămâni mai târziu. Părinții gemenilor și soțul ei au depus acum ordine de protecție împotriva ei. Ea riscă până la 30 de ani de închisoare dacă va fi găsită vinovată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Femeie din SUA, acuzată că a agresat sexual doi frați gemeni de 15 ani. Îi promitea unuia dintre ei că va fugi cu el în lume când va fi mai mare