Antena Meniu Search
x

Femeie din SUA, decapitată de o poartă metalică dintr-un parc. Familia cere despăgubiri de 140 de milioane de dolari

O femeie din SUA a murit chiar în faţa soţului ei, decapitată de o poartă metalică dintr-un parc. Familia victimei cere despăgubiri de 140 de milioane de dolari.

de Redactia Observator

la 23.12.2022, 21:33

Familia cere despăgubiri de 140 de milioane de dolari
O femeie din SUA, decapitată de o poartă metalică dintr-un parc - CBS / Facebook

Esther Nakajjigo, în vârstă de 25 de ani, conducea prin parcul Național Arches din Utah, SUA, în 2020, împreună cu soțul ei Ludovic Michaud, vântul a suflat puternic și a desprins o poartă de metal, care a tăiat ușa mașinii și a decapitat-o pe Esther, relatează Mirror.

Familia acuză conducerea că parcul nu a fost întreținut cum trebuie 

În declarațiile inițiale ale procesului pentru omor din culpă, avocații care îi reprezintă pe Michaud și familia lui Nakajjigo au povestit momentul în care Michaud și-a dat seama că soția lui a fost ucisă. Acesta a spus că nu a realizat ce s-a întâmplat până când nu a simțit mirosul puternic de sânge din mașină. 

Familia susține că US Park Service a fost neglijent și nu a întreținut corespunzător porțile de la intrările și ieșirile în parcuri, ceea ce a dus la moartea femeii. Procesul familiei susține că, atunci când parcurile naționale s-au redeschis în aprilie 2020, după ce au fost închise din cauza Covid-19, parcul național din Utah nu a asigurat poarta, ceea ce de fapt „a transformat o țeavă de metal într-o suliță care a mers direct prin partea laterală a unei mașini, decapitând-o și ucigând-o pe Esther Nakajjigo”.

Avocații guvernului nu au contestat că oficialii parcului sunt de vină, ci au contestat cât de mult ar trebui să i se acorde familiei. Victima era pe cale să devină CEO al unei organizații non-profit care ar fi putut în cele din urmă să obțină un venit anual de sute de mii sau chiar milioane de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Femeie din SUA, decapitată de o poartă metalică dintr-un parc. Familia cere despăgubiri de 140 de milioane de dolari