Antena Meniu Search
x
LIVE

Foto Fetiţă de 11 luni, ucisă de un virus contractat la joacă. Ultimele imagini cu bebeluşul, postate ca avertisment de mama din SUA

La doar 11 luni de când a văzut pentru prima oară lumina zilei, o fetiţă a închis ochii pe veci. Inima micuţei a încetat să bată din cauza unui virus contractat la joacă. Devastată de dureroasa pierdere, mama copilei a distribuit ultimele fotografii pe care i le-a făcut fiicei sale înainte să moară. Femeia speră ca mesajul său să ajungă la cât mai mulţi părinţi, avertizându-i cu privire la ce ar trebui să facă pentru a evita o situaţie dramatică similară.

De Redactia Observator la 04.05.2022, 17:31

Pe patul de spital, conectată la tuburi şi aparate, cu un prosopel alb împăturit pe frunte, o fetiţă se zbate între viaţă şi moarte. Cea din urmă avea să câştige lupta decisivă, răpind-o pe Presley Meeks din braţele părinţilor săi, relatează Mirror.

Ultimele fotografii cu fetiţa ucisă de virus

Cu inima zdrobită de durere, mama copilei, Emily Lang, îşi adună puterile pentru a transforma decesul fiicei sale într-un manifest pentru viaţă. Femeia în vârstă de 20 de ani a distribuit pe reţelele de socializare ultimele fotografii cu Presley, făcute cu puţin timp înainte ca inima ei să înceteze să mai bată. Aceasta îi sfătuieşte pe toţi părinţii să nu îşi lase copiii în colectivitate dacă aceştia nu se simt bine ori dau chiar şi cele mai firave semne de boală. Totul după o experienţă dureroasă, care a îndoliat întreaga familie. Fetiţa a contractat un virus care i-a fost mortal în timp ce se juca alături de alţi copii. 

Cum a contractat bebeluşul virusul 

Pe acelaşi subiect

Mama fetiţei a povestit că fiica sa a luat un virus respirator (RSV) de la copilul unei prietene, care nu anunţase pe nimeni că bebeluşul ei este bolnav. Micuţa Presley avea deja sistemul imunitar extrem de slăbit, din cauza unei tulburări genetice, iar în scurt timp a fost internată la Terapie Intensivă. În doar două zile, inima fetiţei s-a oprit de câteva ori - doar pentru scurt timp - fiind ţinută în viaţă cu ajutorul aparatelor. Însă pentru că starea ei nu se mai putea îmbunătăţi, Emily a luat decizia deconectării copilei - un pas decisiv, ireversibil.

Mesajul mamei pentru alţi părinţi 

Medicii din Marea Britanie avertizează că acest virus afectează mulţi copii cu vârste sub 2 ani, iar în unele cazuri poate provoca daune majore. "Este o nebunie ... cum virusul se poate transmite atât de repede, chiar şi de la un simplu pupic. De obicei se întâmplă când atingi sau săruţi bebeluşul, dacă eşti bolnav", mărturiseşte Emily. "Copilul prietenei mele avea multe jucării pe care le ţinea inclusiv în gură. Mi-a frânt inima (n.r. deconectarea fetiţei de la aparate), dar am petrecut împreună 11 luni minunate", adaugă mămica îndurerată. "Trebuie să ai multă grijă. RSV e periculos pentru bebeluşi. Mesajul meu pentru cei care îşi pupă copiii este să păstreze distanţa faţă de cei mici atunci când sunt bolnavi. Nu îi aduceţi la locurile de joacă sau în creşe ori grădiniţe dacă nu se simt bine."

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Fetiţă de 11 luni, ucisă de un virus contractat la joacă. Ultimele imagini cu bebeluşul, postate ca avertisment de mama din SUA