Antena Meniu Search
x

Foto Fetiţă de 3 ani, ucisă în bătaie de iubitul mamei. Copila a zăcut în agonie, cu 19 fracturi de coaste, până când şi-a dat ultima suflare, în UK

O mamă şi iubitul ei sunt acuzați că au ucis-o pe fiica femeii în vârstă de doar trei ani. Medicul legist a constat că micuţa a zăcut în agonie cu peste 19 fracturi de coaste în orele de dinaintea morţii ei.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 28.07.2021, 15:45

Kaylee-Jayde Priest
Fetiţă de 3 ani, ucisă în bătaie de iubitul mamei - Birmingham Live WS

Nicola Priest, în vârstă de 23 de ani, care, împreună cu Callum Redfern, în vârstă de 22 de ani, a negat uciderea fiicei sale de trei ani, a declarat că partenerul ei o bătea pe fetiţă „de prea multe ori”, dar „nu i-a trecut prin cap” că ar putea să o rănească „atât de tare”.

Mama din Poplar Avenue, Edgbaston şi iubitul ei, Callum, din Temple Street, Lower Gornal, Dudley, au negat relele tratamente care au adus moartea fetei, între 7 şi 10 august, anul trecut. Aceştia au pledat nevinovaţi atât în ceea ce priveşte crima, cât şi în cazul acuzaţiei de cruzime asupra minorului, potrivit Mirror.

Femeia a sunat la urgenţe în data de 9 august, anul trecut, pentru a cere ajutor. Când au ajuns însă paramedicii la faţa locului, Kaylee era deja moartă de câteva ore, a declarat procurorul Andrew Smith. Acesta a menţionat că la mijlocul lunii iunie, cuplul avea o relaţie strânsă, ba chiar plecaseră în mai multe vacanţe, într-unele inclusiv împreună cu fetiţa. Deşi concubinul vizita des apartamentul Nicolei, detaliile făcute publice în instanţă au dezvăluit că mesajele schimbate între cei doi arătau „o atitudine indiferentă” faţă de copil. A fost bătută şi în lunile şi săptămânile de până la 8 august, dar în seara fatidică bărbatul a venit acasă şi s-a năpustit asupra ei fără niciun motiv. Copilul a rămas cu leziuni grave în zona pieptului, inclusiv un plămân perforat şi o ruptură internă a intestinelor, precum şi 19 fracturi de coaste. Micuţa a zăcut în agonie până şi-a găsit sfârşitul câteva ore mai târziu.

Mama nu a luat măsuri deşi ştia că iubitul îi agresa fiica

Pe acelaşi subiect

Mama a declarat că avea încredere în partenerul ei şi „nu i-a trecut prin cap” că acesta i-ar face cu adevărat rău lui Kaylee-Jayde Priest.

„Este posibil ca însuşi copila să fi fost catalizatorul a ceea ce a dus în final la producerea tragediei, dat fiind faptul că minora devenise un impediment din a petrece timp împreună. Aceştia poartă responsabilitatea comună pentru uciderea lui Kaylee” a spus procurorul.

Oferind dovezi, Nicola a spus că, după destrămarea unei relații cu un fost partener, ea a început să se întâlnească cu Redfern, pe care îl cunoștea de opt ani.

„Prima dată când l-am văzut față în față a fost 18 mai. Nu-l mai văzusem de mult. Era în apartamentul meu de la Kingshurst House. A mers mai departe imediat, am făcut sex. Am vrut asta cu el. M-am simțit singură. Am simțit că am nevoie de acea persoană care să mă ajute și să vreau să fiu alături de el și nu de cineva care să mă înșele și să mă rănească. Simțeam că îl iubesc și că voi face orice pentru el. Am crezut că primesc ajutor şi am avut încredere în el”, a povestit femeia.

Întrebată despre modul în care îi disciplina fiica, mama a spus că iniţial îi dădea câte o palmă sau o „bătea ocazional”.

„Varia. Îl auzeam sau o vedeam. Mi-a spus că o bătea. În principal când venea ora de culcare. Mi-am spus: Are trei ani şi nu înţelege. Practic nu am făcut nimic pentru a-l opri. Eram speriată şi nu ştiam cum să îl întreb. Dacă îi ziceam nu schimba cu nimic ceea ce făcea”, a adăugat mama.

Cei doi au pledat nevinovaţi atât în ceea ce priveşte crima, cât şi în cazul acuzaţiilor de cruzime asupra minorului şi rele tratamente asupra minorului.

Cercetările continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Fetiţă de 3 ani, ucisă în bătaie de iubitul mamei. Copila a zăcut în agonie, cu 19 fracturi de coaste, până când şi-a dat ultima suflare, în UK