Antena Meniu Search
x

Foto O fetiţă de 4 ani a murit sfâşiată de colţii unui câine, în curtea din spatele casei. "Totul e sub control", susţin poliţiştii englezi

Sfâşiată de un câine furios. Aşa şi-a găsit sfârşitul, la doar 4 ani, o fetiţă din Milton Keynes, Marea Britanie. Cazul a şocat comunitatea, care primeşte asigurări de la Poliţie că totul este sub control în acest moment. Animalul a fost ucis, dar ancheta continuă după moartea copilei.

de Redactia Observator

la 01.02.2023, 09:20

O fetiţă în vârstă de 4 ani a murit, atacată de un câine furios, în Milton Keynes, Marea Britanie. Potrivit BBC, ofiţerii de Poliţie au fost chemaţi de serviciul de Ambulanţă, marţi, după ce animalul a atacat un copil în grădina din spatele unei proprietăţi din Broadlands, Netherfield. La scurt timp după aceea, s-a confirmat decesul fetiţei.

Copil sfâşiat de câine, în curtea casei. Animalul a fost ucis

Nu a fost făcută nicio arestare, iar câinele a fost ucis. Vorbind despre cele întâmplate, poliţia a decalarat că este "un incident tragic". "Înţeleg cât de mare va fi impactul acestui eveniment asupra comunităţii şi asupra publicului larg. Oamenii se pot aştepta să vadă o prezenţă mare a poliţiei în zonă în această seară şi în continuare, în timp ce ancheta continuă", a declarat superintendentul Matt Bullivant, de la Thames Valley Police.

"Aş dori să-i asigur pe oameni că, în acest moment, nu există niciun motiv de temere pentru publicul larg. Oricine are îngrijorări trebuie să ştie că-i poate aborda oricând pe ofiţerii noştri şi să le pună întrebări. Îi îndemn pe oameni să nu speculeze cu privire la circumstanţe, în special pe platformele de socializare", a adăugat acesta.

Pe acelaşi subiect

Citeşte aici: Cum trebuie să reacționăm dacă suntem atacați de câinii furioși. Sfatul dresorului

Fetiţa de 4 ani, singura victimă

Forţele de ordine au declarat că nimeni altcineva nu a fost rănit în incident şi că familia copilului primeşte sprijin din partea ofiţerilor. Adjunctul şefului Poliţiei, Dennis Murray, a scris pe Twitter: "Veşti teribile în Milton Keynes în această seară (n.r. marţi seară). O fetiţă de patru ani a fost ucisă în urma unui atac al unui câine. Vă rugăm să respectaţi intimitatea familiei în aceste momente incredibil de tragice". Forţele de ordine au făcut apel la populaţie, astfel încât oricine are informaţii e îndemnat să apeleze numerele de urgenţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O fetiţă de 4 ani a murit sfâşiată de colţii unui câine, în curtea din spatele casei. "Totul e sub control", susţin poliţiştii englezi