Antena Meniu Search
x

Natasha a murit sfâșiată de 8 câini de care avea grijă, în UK. Martorii au descris scenele șocante: "Nu a fost niciun lătrat, doar țipete"

Natasha, o tânără de 28 de ani, a fost ucisă de câinii de care avea grijă, pe 12 ianuarie, când a ieșit la plimbare. Din păcate, echipajele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața Natashei. O altă femeie a fost atacată de animale și a ajuns pe patul de spital cu răni grave. Aceasta a fost externată între timp.

de Cristina Cruceru

la 30.01.2023, 16:41

Natasha a murit sfâșiată de câinii de care avea grijă, în UK
Natasha a murit sfâșiată de câinii de care avea grijă, în UK - Profimedia

O femeie de 28 de ani a fost sfâșiată de câinii pe care îi avea în grijă, în Gravelly Hill, în Caterham, UK după ce a ieșit la plimbare. Echipajele medicale, ajunse la fața locului, nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe tânără. O altă femeie fost mușcată de câini, însă ea a supraviețuit atacului. A fost dusă la spital cu răni grave. Aceasta a fost externată între timp și se simte bine, scrie TheSun.

Natasha era iubitoare de animale și a sfârșit omorâtă de ele. Martorii au spus că cei opt patrupezi s-au năpustit asupra ei ca o "haită de lupi". Identitatea femeii a fost făcută publică, luni, de către Curtea de Medicină Legală din Surrey, înaintea unei anchete care va avea loc marți.

Familia ei a suferă după moartea Natashei, mărturisind agonia pe care au resimțit-o în urma "pierderii lor subite". Aceștia au spus, potrivit presei străine: "Acesta este un moment extrem de dificil pentru noi".

Martorii au descris scenele îngrozitoare

Pe acelaşi subiect

Ofițerii au capturat opt câini, despre care nu se crede că sunt rase interzise. Martorii au povestit scenele îngrozitoare, iar unul dintre ei a spus: "Acea imagine mă va bântui mult timp". Un altul a spus că "nu a fost niciun lătrat, doar țipete", în timp ce câinii se întorceau asupra femeii "ca o haită de lupi". De asemenea, s-a spus că femeia ar fi strigat la trecători să "se întoarcă" atunci când câinii au început să atace.

Martorii au ținut să spună că Natasha se chinuia să controleze animalele de companie, pe care le avea în grijă, cu câteva zile înainte de a muri. Cu doar câteva zile înainte, ea ar fi fost văzută devenind "agitată" în timp ce avea grijă de opt animale în zona North Downs.

Un cuplu, care vizita des Gravelly Hill din Caterham, a declarat că ei s-au intersectat cu femeia atunci când aceasta pierduse un cățeluș de opt săptămâni. Ea i-ar fi întrebat dacă au văzut cățelul, iar ei au descris-o ca părând "tulburată".

Inspectorul detectiv, Josephine Horner, ofițer principal de investigație, a declarat: "Acesta este un incident tragic în care o tânără femeie și-a pierdut din păcate viața. Gândurile noastre rămân alături de familia și prietenii ei, iar familia a cerut ca intimitatea lor să fie respectată în aceste momente dificile.

Echipele de specialiști au efectuat lucrări medico-legale la fața locului, dar acestea au fost finalizate, iar zona a fost redeschisă publicului. Știu că acest incident a provocat îngrijorări reale la nivel local, iar ofițerii din echipa locală de cartier vor fi în zonă pentru a oferi liniște locuitorilor. Ancheta pentru stabilirea circumstanțelor în jurul acestui incident continuă și îndemn pe oricine are informații care nu a vorbit încă cu poliția să ne contacteze."

O examinare post-mortem va fi efectuată de către medicul legist din Surrey, ca parte a unei anchete privind decesul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Natasha a murit sfâșiată de 8 câini de care avea grijă, în UK. Martorii au descris scenele șocante: "Nu a fost niciun lătrat, doar țipete"