Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 5 ani, pedepsită în mod cumplit de propriii săi părinţi. Mama şi tatăl vitreg au lăsat-o într-o cadă cu apă îngheţată timp de 45 de minute, fără motiv

O mamă și un tată vitreg și-au torturat fiica de cinci ani obligând-o să stea în apă înghețată, pentru 45 de minute. Fetița a fost găsită de către paramedici într-o stare critică. Cei doi au fost judecați și închiși, pentru faptele tulburătoare comise. 

de Redactia Observator

la 15.09.2022, 17:03

Georgia Newman, în vârstă de 29 de ani, și partenerul ei Jordan Kilkenny, în vârstă de 29 de ani, au supusă pe copilă unei pedepse chinuitoare. Perechea și-a pus copilul să stea în apă înghețată, lăsând-o acolo între „una și trei ore”, la casa lor din Leeds pe 1 noiembrie 2019. Paramedicii au ajuns la fața locului la ora 15:31, unde au găsit-o pe micuță în sufragerie, vânătă, din cauza circulației scăzute a sângelui. Ea avea ochii deschiși, dar nu le-a răspuns acestora, potrivit The Sun.

Micuța a avut o temperatură de bază a corpului de 25 de grade Celsius, cu 12 grade mai rece decât media normală. Echipajul de urgență a dus-o pe fetiță la spital în stare critică. Medicii au spus că „nu au văzut niciodată” ca un pacient să supravețuiască având o temperatuă atât de scăzută a corpuluiEi au adăugat că o astfel de temperatură este în concordanță cu cineva care a fost scufundat în Marea Nordului, pentru o perioadă bună de timp”.

Înfricoșător, s-a descoperit mai târziu că Jordan Kilkenny a căutat pe Google „ce se poate întâmpla cu un copil ținut într-o baie rece timp de 45 de minute?”, cu o zi înainte ca micuța să fie supusă torturii.

Mama copilei a mințit medicii, spunând că aceasta s-a lovit la cap, după ce a căzut în baie

Pe acelaşi subiect

Georgia Newman, mama fetiței, a mințit și a spus personalului spitalului că fata a „alunecat în baie și s-a lovit la cap”. Dar paramedicul, care a fost la fața locului la 19 minute după ce perechea a sunat la urgențe, a remarcat că fata „era atât de înghețată încât nu se putea mișca”.

A încercat să obțină o citire de oxigen de la degetul ei, dar nu a putut fi obținută nicio citire, deoarece curculația sângelui era aproape oprită, pentru că era atât de rece. Pieptul ei scotea zgomote, fapt care sugera că a inhalat apă în ambii plămâni”, a spus procurorul Richard Woolfall.

Pe lângă o temperatură scăzută, fata a suferit și o convulsie, iar medicii au crezut că este pe moarte”, a spus procurorul. Instanța a declarat faptul că a existat și o întârziere între 30 de minute și 45 de minute de la momentul în care copila a fost scoasă din apă, până la apelul părinților către serviciile de urgență.

În mod sfâșietor, când micuța a fost intervievată de poliție, ea le-a spus ofițerilor Jordan a băgat-o în apă, iar mama ei știa. Ea a spus că s-a băgat acolo pentru că „mami i-a cerut” și a fost închisă mult timp în baie. Fata locuiește acum cu tatăl ei biologic.

Jordan  Kilkenny a pledat vinovat pentru cruzime față de un copil la Curtea Magistraților, iar mama fetei a pledat vinovată pentru aceeași acuzație la o ședință de pledoarie și proces. Bărbatul a fost închis pentru trei ani și patru luni, iar femeia, de la Thorne Hill Road din Huddersfield, a fost închis pentru trei ani și șase luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Fetiţă de 5 ani, pedepsită în mod cumplit de propriii săi părinţi. Mama şi tatăl vitreg au lăsat-o într-o cadă cu apă îngheţată timp de 45 de minute, fără motiv