Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Fetiţa noastră, ni se rupe sufletul în bucăţi". Viitoare mireasă, moartă după ce a căzut de pe un taur mecanic, într-un bar de rodeo din Anglia

Durere fără margini pentru o întreagă familie: O tânără viitoare mireasă a murit subit după ce a căzut de pe un taur mecanic, într-un bar de rodeo. Ieşise să petreacă cu prietenii, dar nu s-a mai întors niciodată acasă. Mama, distrusă de durere, aduce un omagiu fiicei sale „frumoase şi bune la suflet”, dorind să-i păstreze amintirea vie.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 17.01.2022, 16:21

Jessica Lally, în vârstă de 26 de ani, a murit în urma unui stop cardiac după ce a căzut de pe un taur mecanic. Ieşise să se distreze la un bar cu tematică rodeo - Bronco's Rodeo - din Sheffield, South Yorkshire, în octombrie anul trecut.

Mama, Joan, nu poate lăsa în urmă durerea provocată de vestea că fiica ei a pierit atât de devreme şi a descris pierderea fiicei sale, care urma să se căsătorească în acel an, drept „sfâşietoare”, „atât de grea încât ni se rupe sufletul în bucăţi”.

VEZI ÎN GALERIA FOTO MAI MULTE IMAGINI CU TÂNĂRA 

Familia a lansat acum o campanie de strângeri de fonduri pentru instalarea mai multor echipamente medicale cu defibrilatoare care să fie montane în locuri publice, dat fiind faptul că acest dispozitiv i-ar fi putut salva viaţa Jessicăi, dacă ar fi fost folosit mai devreme.

Pe acelaşi subiect

Joan a povestit că fiica ei și câţiva prieteni ieşiseră la barul Bronco's Rodeo din Sheffield, când a avut loc tragedia. Localul cu tematică rodeo are un taur mecanic pe care clienţii îl pot călări. La fel ca alţi mulţi clienţi, a spus mama tinerei, Jessica a vrut să-l încerce ca să se distreze.

„Era în Bronco Bar și s-a urcat pe taurul mecanic și a căzut și a avut un stop cardiac. Ieşise doar ca să se distreze. Nu băuse mult. Ieşise să ia cina în oraş apoi au sunat-o şi s-a dus acolo. Nu ştiu de ce s-a urcat pe el. Cred că voia doar să se distreze. De-abia ieşise în oraş şi mă treesc cu poliţia la uşă, la miezul nopţii. Încă încercăm să procesăm. Uneori e atât de greu că ni se rupe sufletul în bucăţi. Este sfâşietor”, a povestit mama.

Jessica, care lucra ca manager pentru compania de bijuterii Pandora, plănuia să se căsătorească cu partenerul ei în acel an. Mama ei spune că „avea toată viaţa înainte”. „Fetiţa noastră, era o fată atât de frumoasă, atât de bună și amuzantă. Îşi planificase toată viața. Urmau să se căsătorească. Întotdeauna scria aceste liste fantastice de Crăciun, dar în acel spusese: o casă, un inel și un copil.”

Peste 500 de oameni au venit la înmormântarea Jessicăi

Peste 550 de persoane au participat la înmormântarea lui Jessica din Kimberworth, Rotherham, dorind să o conducă pe ultimul drum.

„Oamenii încă vorbesc despre ce s-a întâmplat, despre câți oameni au venit la biserică – cred că erau aproximativ 500 de oameni, nu au putut intra toți în biserică. După aceea, la pomană, coada era chiar lângă drum pentru cei care urmau să fie serviţi cu mâncare şi băutură în memoria ei”, a continuat femeia.

Familia strânge acum bani pentru dispozitivul medical care i-ar fi putut salva Jessicăi viaţa, în semn de omagiu pentru pierderea tinerei de 26 de ani, relatează Daily Mail.

„M-am dus la Rotherham United și serviciul de ambulanță îmi arăta cum să folosesc defibrilatorul și, știind că au încercat să facă asta cu Jessica, mi-a atras imaginația. M-am gândit «ce idee genială», pentru că nu prea avem nimic la nivel local. Este important, este o chestiune de viață și de moarte uneori, poate salva viața cuiva”, a sublinia Joan.

Campanie pentru obţinerea unor defibrilatoare în locuri publice, un omagiu adus tinerei

Prin campanie au strâns până acum mai mult de 10.000 de lire sterline, iar vărul Jessicăi, Michael Noone, în vârstă de 47 de ani, plănuiește să alerge 26 de semi-maratoane în 12 săptămâni, un semi-maraton pentru fiecare an din viața Jessicăi, într-un efort de a strânge mai mulți bani. Pompierul Michael a spus că este vital să existe defibrilatoare la îndemână, astfel încât, dacă cineva intră în stop cardiac, să aibă şanse mai mari de supravieţuire.

„În cele din urmă au primit un defibrilator care să o ajute pe Jessica, dar nu exisa niciunul în local. Cred că era o asistentă în barul în care se afla, așa că imediat a început să o ajute și în cele din urmă au primit un defibrilator, dar, din păcate, ea a murit în acea noapte. Deci a fost îngrozitor într-adevăr. A fost brusc”, a spus pompierul.

„În octombrie a avut loc un incident care a implicat o tânără în locația noastră care, în ciuda ajutorului medical primit, a murit din păcate. A trecut toate verificările noastre de siguranță înainte de a urca pe taur. Apoi, foarte repede, după ce a început să călărească, părea să-și fi pierdut cunoștința alunecând sub propria greutate corporală. Taurul funcţionase pentru câteva secunde în timp ce se deplasa cu cea mai mică viteză. Această viteză este folosită în principal pentru fotografii și nu este suficient de rapidă pentru ca oamenii să cadă în mod normal. Localul urmează să se închidă săptămâna viitoare, permițând personalului nostru să se recupereze din șoc și permițând poliției și consiliului să-și facă ancheta. Ancheta arată că cauza morții nu a fost legată de taur, dar din păcate, nu ni s-a comunicat încă cauza oficială a morții. Aici, la Bronco’s, ne mândrim cu siguranța clienților și muncim din greu pentru a încerca să le oferim clienților noștri un timp de calitate. Acest incident a fost tragic pentru toți cei implicați și gândurile noastre sunt alături de familie”, a declarat un purtător de cuvânt al Bronco's Rodeo Bar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » "Fetiţa noastră, ni se rupe sufletul în bucăţi". Viitoare mireasă, moartă după ce a căzut de pe un taur mecanic, într-un bar de rodeo din Anglia