Antena Meniu Search
x

Video "Fie ca această zi să vă aducă linişte şi pace". O fostă Miss SUA a murit după ce s-a aruncat de la etajul 29 al blocului în care locuia

Accident sau sinucidere. Poliţia din Statele Unite încearcă să elucideze moartea surprinzătoare a unei foste regine a frumuseţii. Cheslie Kryst, care a fost Miss Statele Unite 2019, a căzut de la etajul 29 al blocului în care locuia. Apropiaţii nu îşi pot explica moartea tinerei. Principala ipoteză luată în calcul este cea a sinuciderii.

de Redactia Observator

la 31.01.2022, 20:24

Vezi și

Model, avocat, jurnalist şi blogger, Cheslie Kryst iubea ce făcea şi nu a lăsat niciodată să se înţeleagă că ar avea probleme. Mereu activă, mereu implicată în proiecte de binefacere, tânăra de 30 de ani iubea să ajute.

Dar, în spatele zâmbetului larg şi al optimisului afişat, se ascundea o persoană singură. Poliţia a fost alertată la 7 dimineaţa de un martor ocular. Cheslie Kryst s-a aruncat de la etajul 29 al blocului din Manhattan în care locuia.

Cheslie Kryst: Secretul este unghiul din care eşti fotografiată. Am pozat pentru fotografi incredibili, Fadil Berisha, unul dintre cei mai buni.

Modelul a lăsat un mesaj misterios pe Instagram înaintea tragediei

Frumoasă şi inteligentă, Cheslie Kryst a câştigat titlul Miss America în 2019 şi în acelaşi an a fost una dintre cele zece finaliste la Miss Universe. Apropiaţii şi autorităţile nu pot încă să explice gestul ei. Autorităţile încearcă să desluşească un mesaj misterios scris pe pagina de instagram cu scurt timp înaintea tragediei: "Fie ca această zi să vă aducă linişte şi pace".

Cheslie Kryst nu era căsătorită. Toate bunurile ei îi vor rămâne mamei, şi ea fostă regină a frumuseţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » "Fie ca această zi să vă aducă linişte şi pace". O fostă Miss SUA a murit după ce s-a aruncat de la etajul 29 al blocului în care locuia