Antena Meniu Search
x

Fondatorul unei reţele TV creştine din SUA, antivaccinist convins, a murit de covid, la 64 de ani

Marcus Lamb, fondatorul şi directorul reţelei de televiziune conservatoare şi creştine Daystar din Statele Unite ale Americii, un antivaccinist convins, a murit la vârsta de 64 de ani, la câteva săptămâni după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19.

de Redactia Observator

la 01.12.2021, 15:31

Marcus Lamb, un teleevanghelist texan, a fondat reţeaua de televiziune în 2017
Marcus Lamb, un teleevanghelist texan, a fondat reţeaua de televiziune în 2017 - Facebook Daystar

Marcus Lamb, un antivaccinist vocal, a fost testat pozitiv cu Covid-19 în urmă cu câteva săptămâni şi a murit din cauza bolii, la vârsta de 64 de ani.

Într-un comunicat postat pe Twitter, reţeaua de televiziune pe care a fondat-o, Daystar, nu a specificat cauza morţii: "Cu mare durere în suflet anunţăm că Marcus Lamb, preşedinte şi fondator al Daystar Television Netwrok, s-a dus acasă să fie cu Domnul în această dimineaţă".

Fiul lui Lamb, Jonathan, descria însă anterior morţii că infecţia suferită de tatăl său este "un atac spiritual al duşmanului să îl răpună", scrie The Independent.

"La cât de multe au făcut părinţii mei pentru a informa pe toată lumea despre ceea ce se întâmplă în pandemie şi despre unele moduri în care să scapi de covid, nu există dubii că inamicul nu este fericit cu asta. Şi face tot posibilul să îl răpună pe tatăl meu", a spus Jonathan.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce mesaje propaga reţeaua de televiziune

Mama băiatului le-a mulţumit şi ea telespectatorilor prin telefon, pe când se afla lângă patul de spital al soţului ei. 

Reţeaua, care are peste 70 de staţii în întreaga ţară, a fost lansată de teleevanghelistul texan în 1997. Reţeaua s-a extins şi în afara graniţelor, programele fiind distribuite în 74 de ţări în întreaga lume. 

Reţeaua a devenit o platformă pentru dezinformare şi teorii ale conspiraţiei în timpul pandemiei Covid-19, printre invitaţi numărându-se şi Robert F Kennedy Jr, nepotul fostului preşedinte american, un proeminent antivaccinist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Fondatorul unei reţele TV creştine din SUA, antivaccinist convins, a murit de covid, la 64 de ani